Άγιος Στέφανος: Συνελήφθη ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης

Συνελήφθη ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, μετά την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο λόγων ειδικής δωσιδικίας αφέθηκε ελεύθερος

Με διστακτική του Εισαγγελέας Πρωτοδικών συνελήφθη (17/11) ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για «διασπορά ψευδών ειδήσεων, επανειλημμένα και μέσω διαδικτύου» και «διέγερση σε ανυπακοή, κατ’ εξακολούθηση». Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου ωστόσο λόγω ειδικής δωσιδικίας των δικηγόρων αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (18/11-01.20).

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και σε live στο Facebook ενημέρωσε τους ακολούθους του για τα όσα προηγήθηκαν ενώ ανέφερε ότι υπέβαλε μήνυση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του. Με ανάρτηση της συζύγου του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι τη «σύλληψή» του διέταξε ο Εισαγγελλεάς Αντώνης Ελευθεριάνος, ενώ συνεργάτες του δικηγόρου με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλούσαν με μήνυση τον Εισαγγελέα με το χαρακτηρισμό “επίορκος” και ζητούν την άμεση σύλληψή του.

Ο δικηγόρος είχε αποστείλει εξώδικα σε κλινικές COVID ως συνήγορος ασθενών και απαιτούσε να αποσωληνωθούν ενώ είχε καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά 4.311 σελίδων κατά της Κυβέρνησης και της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.