Άγιος Παντελεήμονας: Εντοπισθηκε νεκρός με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο σε είσοδο πολυκατοικίας

Εντοπίστηκε νεκρός σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και κλήθηκε η Ασφάλεια

Δύο άνδρες σε επεισόδιο μεταξύ τους, στην οδο Ξανθίππης 5-7 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (26/02-07.00) απασχολούν την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  άνδρας ο οποίος ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 60χρονου Πομακου απο την Ξάνθη, εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα, θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε από το σημείο τραυματισμένος επίσης, 62χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και στοιχεία από την αστυνομία, οι δύο άνδρες Πομάκοι της Ξάνθης, υπο την επήρεια αλκοόλ είχαν έντονο διαπληκτισμό. Νωρίτερα οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μαγαζί και επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος. Για λόγο που δεν εχςι αποσαφηνιστεί οι δύο Πομάκοι λογομάχησαν στην είσοδος πολυκατοικίας. Ο 60χρονος, φέρεται ότι επιχείρησε να μαχαιρώσει τον 62χρονο, ο οποίος τον έσπρωξε και τον έριξε πάνω σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στη σκηνή εγκλήματος μετέβη η ιατροδικαστής Αθηνών Σουλτάνα Μαριανού σε αυτοψία στο χώρο ώστε να έχει σαφή εικόνα για την θέση και τα τραύματα που έφερε το θύμα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.