Άγιος Κωνσταντίνος, Φθιώτιδας: Θύμα ξυλοδαρμού με τραύματα απο μαχαίρι τον παρέσυραν με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται η αιτία θανάτου άνδρα το πτώμα του οποίου εντόπισε διερχόμενος στις παρυφές της Εθνικής Οδού στο ύψος του Λεβέντη στη Φθιώτιδα.

Κάτοικος του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, ενώ περπατούσε παράλληλα με το δρομο, στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα “Λεβέντη” (11/06-06.20), διέκρινε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα το σώμα ενός άνδρα.
20170611_151153

Συμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικες πηγες, πρόκειται για 57άχρονο συνταξιουχο- μεγαλεμπορος στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών με κυκλο εργασιων και στο εξωτερικό,-κάτοικος Γλυφαδας Αττικής. Από την αναζήτηση οικείων του προσώπων εντοπίσθηκε εξώγαμη αναγνωρισμένη κόρη του η οποία είναι κάτοικος εξωτερικού χωρίς ο ίδιος να έχει στενές επαφές με συγγενείς.  Το πτώμα του 57άχρονου φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, με εμφανή ίχνη ξυλοδαρμού, ενώ παρουσίαζε μακροσκοπικά ίχνη απο τροχαίο- παράσυρση με αυτοκίνητο.

ΈΓΚΛΗΜΑ ΛΕΒΈΝΤΗ_ΕΛΑΣ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
Τα προανακριτικά ευρήματα σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας αποδίδουν την ενέργεια σε ειδεχθές έγκλημα, με το δράστη ή τους δράστες κατά τη διάπραξή του να έχουν επιδείξει ακραία αγριότητα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προς διερεύνηση το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.