Άγιος Δημήτριος: Οικόσιτος σκύλος χωρίς λουρί θανάτωσε αδέσποτη γάτα (VIDEO)

Καταγγελία για ιδιοκτήτη οικόσιτου σκύλου που επιτέθηκε και θανάτωσε αδέσποτη γάτα

Σύμφωνα με την καταγγελία χρήστη στα κοινωνικά δίκτυα, ο οποίος δημοσιοποίησε (08/03-21.58) και σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, το οικόσιτο ζώο ράτσας πιτ μπουλ, στον Άγιο Δημήτριο, στο ύψος του ΜΕΤΡΟ της Δάφνης, έχει βγει βόλτα με τον ιδιοκτήτη του, έναν άνδρα μεγάλης ηλικίας, όπως διακρίνεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΒΙΑΣ!

Παρακαλώ , θα ήθελα να παρακολουθήσετε όλο το βίντεο. Το περιστατικό έγινε στον Άγιο Δημήτριο, στο ύψος του μέτρο της Δάφνης.Κοινοποιειστε σας παρακαλώ όσο πιο πολλοί μπορείτε για να βρεθεί το κτήνος που προκάλεσε και παρακολουθούσε απαθέστατος αυτή τη δολοφονία.Γιατι σήμερα σκότωσε ένα γατάκι, αύριο μπορεί να είναι κάποιο παιδί.

Gepostet von Dimitris Outras am Sonntag, 8. März 2020

 

Το ζώο φαίνεται να κυκλοφορεί χωρίς λουρί, το οποίο κρατάει στα χέρια του ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Ωστόσο, ο σκύλος εντοπίζει μυρωδιά γάτας, η οποία τον αντιλαμβάνεται ενώ βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση μέσα σε περιφραγμένο κήπο οικίας. Ο σκύλος αν και αρχικά διακρίνεται να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του, καθώς εντοπίζει μόνο τη μυρωδιά της γάτας όχι όμως και την παρουσία της, στη συνέχεια στην εικόνα ξεχωρίζει η γάτα να τρέχει μέσα στον κήπο της οικίας, με το σκύλο να την ακολουθεί εξωτερικά από την πλευρά του δρόμου.

Ενώ η γάτα υπερπηδά την περίφραξη για να απομακρυνθεί, μέσα από στεγασμένο ανοιχτό χώρο επιχείρησης, ο σκύλος την αιφνιδιάζει και την εγκλωβίζει. Διακρίνεται να την έχει στο στόμα του και να την ταρακουνάει με βία, με τον ιδιοκτήτη άφαντο σε όλο το περιστατικό καθώς προφανώς και δεν έχει αντιληφθεί ούτε την απουσία του σκύλου του. Όταν πλέον εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναζητώντας τον, το αδέσποτο ζώο έχει θανατωθεί. Ο άνδρας, διακρίνεται να κάνει “επίπληξη” στο σκύλο του, που εξακολουθεί να κυκλοφορεί χωρίς λουρί. Οταν πλεον οι δυο τους έχουν βγει στο πεζοδρόμιο , ο ιδιοκτήτς του διακρίνει στη μουσούδα του σκύλου του σημάδια ή αίματα, τον καθαρίζει, ενώ του φοράει λουρί και απομακρύνονται από το σημείο.

Όπως σημειώνει ο χρήστης που δημοσιοποίησε το υλικό, ζητάει πληροφορίες ώστε να εντοπισθεί ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης σκύλου , “Γιατί σήμερα σκότωσε ένα γατάκι, αύριο μπορεί να είναι κάποιο παιδί”, επισημαίνει. Σύμφωνα με άλλη καταγγελία γυναίκας, τον περασμένο Σεπτέμβριο (2019) το ίδιο οικόσιτο ζώο, όπως υποστηρίζει, θανάτωσε την οικόσιτη γάτα της, καθώς ούτε σε εκείνη την περίπτωση το ζώο φορούσε λουρί ή φίμωτρο.