Αγία Βαρβάρα: Στον Ανακριτή ο ανήλικος, παραδόθηκε στο Λουτράκι για τη δολοφονία της μητέρας, της φίλης του Ρουμάνου γνωστού του

 Παραδόθηκε στο Λουτράκι και με μεταγωγή στον Αττική ο 17άχρονος ως φυσικός αυτουργός στη δολοφονία της 50άχρονης στην Αγία Βαρβάρα, οδηγήθηκε στο Ανακριτικό γραφείο

Ο 17άχρονος με καταγωγή από το Λουτράκι είναι ο τρίτος δράστης στο ειδεχθές έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Δευτέρας (09/11) και με μεταγωγή οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ανηλίκων ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από κοινού και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη (11/11) το μεσημέρι ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας ανηλίκων.

Ο νεαρός Ρουμάνος διατηρεί ποινικό μητρώο για μικροαδικηματα καιναρκωτικά όπως και η 15άχρονη χωρίς να διατηρεί ποινικό μητρώο, ο 17άχρονος από το Λουτράκι είναι σεσημασμένος για μικροκλοπές.

Όπως ανέφερε στην  προανακριτική του απολογία, η 15άχρονη κόρη του θύματος, ο 17άχρονος Ρουμάνος φίλος της και ο ίδιος παρέμειναν στο σπίτι το βράδυ του φονικού για να καταλήξουν πώς θα εξαφανίσουν το πτώμα της 50άχρονης καθώς την είχαν δώσει την τύλιξαν μέσα σε κουβέρτες με πρόθεση να την βγάλουν έξω και να την κάψουν χωρίς να το καταφέρουν.

Όπως του είχε πει ο Ρουμάνος στο σπίτι υπήρχαν από την πώληση του αυτοκινήτου του πατέρα της 15άχρονης, ένα Nissan Χ-ΤRAIL, μετά το θάνατό του, έναν χρόνο πριν, χωρίς να βγουν τα χρήματα  και αφού σήκωσαν €500 απο το λογαριασμό της 50άχρονης με την κάρταανάληψης, διέφυγαν με ΚΤΕΛ στις Σέρρες για να διαφύγουν στη Ρουμανία. Στο Σιδηρόκαστρο Σερρων το βράδυ του Σαββάτου (07/11), οι ανήλικοι βρήκαν ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου θα διανυκτέρευαν, με τον 17άχρονο από το Λουτράκι να τους εγκαταλείπει λόγω του κρύου και το ανήλικο ζευγάρι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από τη ΔΙ.ΑΣ σε έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων.

Ο  ανηλικος από το Λουτράκι , όταν αντιλήφθηκε ότι το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί, κάλεσε τη μητέρα του να τον πάρει από τις Σέρρες, και το απόγευμα της Δευτέρας (09/11) παραδόθηκε στις Αρχές .

Οι άλλοι δύο ανήλικοι η 15άχρονη κόρη και ο 17άχρονος Ρουμάνος φίλος της,  ως δράστες της δολοφονίας οδηγήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (09/11) στην Ανακρίτρια και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη (12/11). Ο ανήλικος Ρουμάνος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, και η κόρη της 50άχρονης κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της μητέρας της.