Αγία Παρασκευή: Επεισόδια με πέτρες κατα διμοιρίας- Χημικά από τους Αστυνομικούς

Διοργάνωσαν πάρτυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με μπύρες και στις συστάσεις να αποχωρήσουν επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς

Τα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα (05/05-23.20) από ομάδα νεαρών καθώς περισσότερα  από 300 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίας Παρασκευής σε υπαίθριο πάρτυ με μπύρες, παρά τις απαγορεύσεις  λόγω των μέτρων για αποφυγή συγχρωτισμού λόγω  του κορωνοϊού.

Μάλιστα η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή ανάγκασε το Δήμαρχο να αποστείλει επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή της πλατείας.

Στην περιοχή μετέβησαν Αστυνομικοι για στάσεις προκειμένου οι νεαροί να αποχωρήσουν και δέχθηκαν επιθέσεις με πέτρες και μπουκάλια και μολώτοφ στην οδό Αγίου Ιωάννου, ενώ οι νεαροί προκάλεσαν εμπρησμούς  σε κάδους στην οδό Ελβετίας.

Στην πλατεία κλήθηκαν σε συνδρομή των πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ διμοιρία και έχουν επίσης δεχθεί πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι παραμένουν στη  πλατεία και φωνάζουν με ύβρεις κατά των Αστυνομικών .