«Aγάπη μόνο» με εθνόσημο και χακί στη συνοριακή φύλαξη- Εντάχθηκε στην ΕΛΑΣ ως Συνοριοφύλακας ο Τάσος Ποτσέπης

Στη Χίο ο διορισμός του Τάσου Ποτσέπη ως Συνοριοφύλακας

Ένα όνειρο να ενταχθεί στην ΕΛΑΣ, μετά την απόρριψη της υγειονομικής Επιτροπής για την ένταξή του σε προκήρυξη των Ειδικών Φρουρών , υλοποιείται για τον Τάσο Ποτσέπη, καθώς έλαβε διορισμό στην πρόσφατη προκήρυξη της ΕΛΑΣ ως Συνοριακός Φρουρός, στη Χίο.

«Λατρεύω τα Σ.Α έχω συγγενείς μου στην ΕΛΑΣ και σε αποστρατεία. Λάτρευα τις ιστορίες που άκουγα και ήθελα κι εγώ να γίνει ένα μέρος αυτής της ιστορίας. Μ’ αρέσει η πειθαρχία και γι αυτό υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις ως Έφεδρος Αξιωματικός, και τώρα έχω μεγάλη επιθυμία να ενταχθώ στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. Γι αυτό έκαναν τα χαρτιά μου για Ειδικός Φρουρός και μετά την απόρριψη, δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια. Και πάλι τώρα υπέβαλα τα δικαιολογητικά για Συνοριακός Φύλακας, σε ένα νησί με σοβαρά προβλήματα λόγω της κατάστασης με το μεταναστευτικό. Και θέλω να προσφέρω στην πατρίδα μου», δήλωνε στο NantiaReport.grο Τάσος Ποτσέπης, αναφορικά με την απόφασή του να δηλώσει υποψήφιος στην προκήρυξη της ΕΛΑΣ για νέους Συνοριοφύλακες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τα ονόματα όλων των διορισθέντων στην προκήρυξη πρόσληψης ως Συνοριοφύλακες . Μεταξύ των διορισθέντων στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Αιγαίου, και συγκεκριμένα στο νησί της Χίου , το όνομα του Τάσου Ποτσέπη . Στην ΕΛΑΣ πριν ένα χρόνο είχε προσληφθεί και ο αδελφός του, και υπηρετεί ήδη σε Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ, μεταξύ της τελευταίας σειράς των Ειδικών Φρουρών .

Πρόσφατα στις επικρίσεις που είχε δεχθεί, δήλωνε στο NantiaReport.gr ότι, «.. χειρίζομαι την εικόνα μου στα media . Όταν ήμουν σοβαρός ήμουν άγνωστος και φτωχός τώρα που επέλεξα αυτή την περσόνα να προβάλλω προς τα έξω ζω μια ζωή που μπορώ να απολαμβάνω πράγματα. Ξέρω να προσαρμόζομαι και επέλεξα να ενταχθώ στην ΕΛΑΣ ως Συνοριακός Φρουρός. Παρά τις αντιξοότητες που έχω συναντήσει ως δημόσιο πρόσωπο εξελίσσομαι και συνεχίζουμε στα καλύτερα. Αυτό είναι και το μήνυμά μου σε όλους τους νέους, που απογοητεύονται.. η ζωή είναι μια διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη και το αποδεικνύω.. » και συμπλήρωσε «Το να υπηρετείς στην ΕΛΑΣ δεν είναι Δημόσιο όπως το θεωρούν. Φεύγεις το πρωί από το σπίτι σου και δεν ξέρεις αν θα επιστρέψεις. Το τροχαίο δυστύχημα με τον ΕΦ από τη Βέροια, στην Αθήνα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα υπηρεσίας, και τραυματίσθηκε ο συνάδελφός του, είναι η πιο τραγική επιβεβαίωσης σε αυτό. Εγώ θέλω να υπηρετήσω την ΕΛΑΣ. «

Με καταγωγή από την Έδεσσα ο 26άχρονος Τάσος Ποτσέπης, σπούδασε Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, λάτρης της γυμναστικής, φίλαγε αυτάρεσκα τα μπράτσα του με κάθε ευκαιρία, έγινε γνωστός ως «αγάπη μόνο», και δήλωνε με άνεση σε τηλεοπτικές εκπομπές celebrity και πορνοστάρ- μεταξύ άλλων- ενώ συμμετείχε σε χορευτικά shows , υπήρξε παρτενερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events και επέλεγε να προκαλεί .

Σήμερα, ο Τάσος Ποτσέπης, εμφανίζεται να καταλαβαίνει το δύσκολο έργο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ως στέλεχος της ΕΛΑΣ από τις τάξεις της Συνοριακής Φύλαξης και δηλώνει έτοιμος για τα νέα του καθήκοντα ως Συνοριοφύλακας.