Αγάπη μόνο.. και στους Ειδικούς Φρουρούς

Επέλεξε να αυτοπροβληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές με αυταρέσκεια και επίδειξη. Στην πορεία συμμετείχε σε χορευτικά shows και πρόσφατα .. το όνομα του περιλαμβάνεται στον πίνακα επιλογής μεταξυ των 1500 Ειδικών Φρουρών.

Με καταγωγη από την Έδεσσα σπουδάζει Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, ασχολείται με το μόντελινγκ, γυμνάζεται και ..φιλάει τα μπράτσα του..

Βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και  αυτοπροβλήθηκε ως ο.. “αγάπη μόνο”, συνοδός της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events και γενικά επέλεγε να προκαλεί..

Δηλώνει celebrity και πορνοστάρ μεταξύ άλλων

Από εχθές (06/09), το όνομα του 25άχρονου Αναστάσιου  Ποτσέπη, περιλαμβάνεται στη θεση 95 στον πίνακα γενικης κατάταξης των υποψηφίων για την επιλογή 1500Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

BlurImage_7-9-2019-0-40-8

Και επειδή ένας δεν θα ήταν αρκετός.. στη  θέση κατάταξης “243” του ιδιου πίνακα και ο αδελφός του “αγάπη μόνο”, Κωνσταντίνος Ποτσέπης..

BlurImage_7-9-2019-0-38-8

Εκτός από τα τυπικά προσόντα για Ειδικός Φρουρός, οι υποψήφιοι θα κληθούν σε  αθλητικές δοκιμασίες και  ψυχοτεχνική αξιολόγηση, οπως προβλέπει ο Νόμος.

Τα τελικά αποτελέσματα επιλογής σε κάλυψη 1500 θέσεων για Ειδικους Φρουρούς  αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας μετά την ολοκλήρωση της 10ημερης προθεσμίας ενστάσεων όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, οπότε και ο “αγάπη μόνο ” θα ξέρει αν θα αναγκαστεί να ντυθεί .. στα μπλε ως επιτυχών στην προκήρυξη για πρόσληψη στην ΕΛ.ΑΣ ως Ειδικός Φρουρός.