Αγ.Βαρβάρα, Αιγάλεω: Ρομα πυροβολούσε από την ταράτσα του, πρόβαλε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και συνελήφθη

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής μετά από καταγγελία σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησαν στη σύλληψη του Ρομά δράστη

Πυροβολούσε στον αέρα από την ταράτσα κτηρίου, στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, το πρωί του Σαββάτου (02/07) και συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο 35χρονος Ρομά απο την Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, ειχε αναρτήσει σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης βίντεο να πυροβολεί στον αέρα από ταράτσα κτηρίου. Αφού ταυτοποιήθηκε ο Ρομά, ως ο εικονιζόμενος στο βίντεο συνελήφθη σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση. Στην έρευνα στην οικία του, κατασχέθηκαν, καραμπίνα, με ενσωματωμένη διόπτρα σκόπευσης, 5 φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο όπλο, με ενσωματωμένη διόπτρα σκόπευσης, αεροβόλο πιστόλι, με γεμιστήρα κι ενσωματωμένο λέιζερ στόχευσης, περίπου 900 μεταλλικά φυσίγγια αεροβόλου όπλου, 17 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, περίπου 250 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, στιλέτο-σουγιάς και ελβετικός σουγιάς, τσεκούρι, καθώς και δυο αμπούλες αεροβόλου όπλου.

Τα κατασχεθέντα έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.