Αγ.Σπυρίδωνας, Πύργου: Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα ο Θύμιος Μπουγάς

Από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ηλειας, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα Πύργου, εντός εγκαταλελειμμένου οικήματος ο Θύμιος Μπουγάς

Αισια έκβαση ειχαν οι αναζητήσεις του 39χρονου Θύμιου Μπουγά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr εντοπίστηκε το απόγευμα (18/06) σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στον Άγιο Σπυρίδωνα Πύργου.

Μαρτυρίες ανέφεραν στην Αστυνομία οτι είχαν δει το Θύμιο Μπουγά, στη περιοχή, να ψάχνει στους κάδους. Οι τοπικές Αρχές είχαν εξ αρχής εκφράσει την εκτίμηση ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, καθώς και στο παρελθόν όταν τον αναζητούσαν καθώς απασχολούσε σε υποθέσεις του κοινού ποινικού και μικροεγκληματικότητας, επέλεγε να κρύβεται σε καταυλισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ μετέφεραν τον 39χρονο για τον οποίο ειχε ενεργοποιηθεί και αναγγελια silver alert από τις 4 Μαΐου 2022, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα καθώς εκκρεμεί έρευνα μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει για εκφοβισμό σε βάρος του από άτομα του χωριού του. Ο Θύμιος Μπουγάς παραπέμφθηκε να εξεταστεί από γιατρούς του Νοσοκομείου Πύργου ενω εχει λαβει ενημέρωση και η κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Πύργου.