Αγ.Ι.Ρέντη: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 12άχρονη στο σπίτι της

Ανήμερα Χριστούγεννα η Αστυνομία συνέλαβε 35άχρονο Πακιστανό, για απόπειρα βιασμού 12άχρονης απο την Αλβανία στο σπίτι της, στην περιοχη του Ρέντη.
Με την καταγγελια της απόπειρας βιασμού σε βάρος 12άχρονης από την Αλβανία, από τους γονείς της ανήλικης, συνελήφθη ο 35άχρονος από το Πακιστάν, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Σύμφωνα με την καταγγελια ο Πακιστανός δράστης, ο οποίος φέρεται να γνωριζόταν με την οικογένεια, με καλυμμένα  τα χαρακτηριστικά του εισέβαλλε στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας και επιχείρησε να βιάσει το ανήλικο κορίτσι, ενω βρισκοταν μονη στο σπιτι της οικογενειας. Η 12χρονη αντιστάθηκε, και επιτέθηκε εναντίον του  ενω τον τραυματισε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια φέρεται να έσπασε τζαμι σε παράθυρο, και έτρεξε στο σπίτι θείου της, σε κοντινή απόσταση ενω ο Πακιστανός έσπευσε να διαφύγει.
Αμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και πλήρωμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισε και συνέλαβε το δράστη με εμφανή τα σημάδια απο τα νύχια της ανήλικης στο πρόσωπο του.
Ο 35άχρονος Πακιστανος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε ανήμερα  τωνΧριστουγέννων στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού και τον παρέπεμψε σε Ανακριτή, για ναναπολογηθει (27/12) Ενω εξετάζεται ανεξιχνιαστη υποθεση θυματος στην περιοχη του Ρεντη στο ενδεχόμενο οι δυο υποθέσεις να σχετιζονται με το δράστης να σχετίζεται.