Αγ.Παρασκευή: Επίθεση εξω απο το σπιτι της δέχθηκε η ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Γρονθοκόπησαν τη Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής έξω απκ υο σπίτι της. Είχε χειριστεί θέματα αυθαιρέτων και αδειοδοτήσεων επιχειρήσεων.

Επίθεση έξω από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή (21/01) δέχθηκε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία έχει χειριστεί κρίσιμες υποθέσεις επιχειρηματικών συμφερόντων.
Οι δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πλησίασαν τη Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ενώ κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της και τη γρονθοκόπησαν, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουπλής, ενώ την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.
Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, είχε χειριστεί τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων τον περασμένο Οκτώβριο για τη Ραφήνα, και το Δεκέμβριο για το Σχοινιά, που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις καταστηματαρχών και τοπικής κοινωνίας, ενώ εξετάζεται η επίθεση να συνδέεται με επιχειρηματικά συμφέροντα που θίγονται από αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για εγκρίσεις ή απορρίψεις περιβαλλοντικών όρων στη χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχειρήσεων. «Η Γενική Γραμματέας έχει κληθεί τους τελευταίους μήνες να χειριστεί σοβαρές υποθέσεις για περιβαλλοντικά και δασικά θέματα. Τέτοιες περιπτώσεις για παράδειγμα είναι η άρση ή μη αναδάσωσης, η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τη μίσθωση κάποιου λατομείου και πολλές άλλες. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε δεχθεί τηλεφωνικές απειλές και άλλο στέλεχος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής», αναφέρει αξιόπιστη πηγή.


*«Ελεύθερος Τύπος»

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport