Αγ.Παρασκευή: «Εγώ πήγα, έκανα την παράδοση, έβγαλα το γάντι, πήρα το φιαλίδιο και έφυγα;»- Αρνείται την κλοπή ο ντελιβεράς

Ο ντελιβεράς ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή  φιαλιδίου εμβολίου της Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή, αρνείται τις κατηγορίες και διατηρεί επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του

«Έβγαλα και το εσώρουχο για να δουν αν έχω το φιαλίδιο» δήλωσε στην ΕΡΤ ο 46χρονος ντελιβεράς ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή (13/04)  φιαλιδίου εμβολίου της Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή, τόνισε πως «δεν έχω ιδέα» για το περιστατικό και περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν της σύλληψής του.

Περιέγραψε ότι με την ολοκλήρωση της παραγγελίας την παρέλαβε από το κατάστημα και τέσσερα λεπτά αργότερα είχε φτάσει στο Εμβολιαστικό Κέντρο, να παραδώσει τους καφέδες και αποχώρησε. Επέστρεψε στις παραδόσεις του όταν τον ενημέρωσαν από το κατάστημα και επέστεψε για να τον ενημερώσουν για την κατηγορία που αντιμετώπιζε.

Επικοινώνησε με μέλος του προσωπικού του Εμβολιαστικού Κέντρου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία ανάμειξη, ωστόσο το απόγευμα της ίδιας ημέρας (14/04) συνελήφθη.

«Με έψαξαν. Τα πάντα, το μηχανάκι, μέχρι που με έγδυσαν στην ασφάλεια, μέχρι και το εσώρουχο, για να δουν αν το έχω. Με ξεφτίλισαν οικογενειάρχη άνθρωπο» σημείωσε.

Ανέφερε οτι από καταθέσεις μελών του προσωπικού προκύπτει το φιαλίδιο ήταν μέσα σε ένα κουτάκι και ήταν σκεπασμένο από ένα γάντι, «Εγώ πήγα, έκανα την παράδοση, έβγαλα το γάντι -παρότι ήμουν συνέχεια στο οπτικό τους πεδίου- βρήκα του κουτάκι, πήρα το φιαλίδιο και έφυγα;» διερωτήθηκε ο ίδιος.

«Ποτέ δεν έχουμε παραδώσει στην είσοδο, ούτε στην είσοδο του εμβολιαστικού» περιέγραψε τις παραδόσεις από τα ντελιβερι, ενω σημείωσε ότι γίνεται είσοδος κανονικά «χωρίς έλεγχο ή θερμομέτρηση».

Για τις ερωτήσεις που έκανε στο προσωπικό σχετικά με το εμβόλιο, υποστήριξε οτι ήταν διευκρινιστικές και «δεν είναι καταδικαστέες» καθώς επίσης επέμεινε ότι δεν γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει τη δόση για να κάνει εμβόλιο και επομένως θα του ήταν άχρηστο ενω επέμεινε ότι δεν το είχε αφαιρέσει.