Αγ.Παντελεήμονας: Τρείς Πακιστανοί και Αφγανός βίασαν κατά συναυτουργία 25χρονη γυναίκα

Σε περιπολία της ΟΠΚΕ στην Ομόνοια κατέφυγε 25χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε το διαδοχικό βιασμό της από Αφγανό και τρεις Πακιστανούς, μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα

Η 25χρονη γυναίκα, προσέγγισε (23/06-02.00) περιπολία αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ομόνοιας  και κατήγγειλε το βιασμό της από τέσσερεις αλλοδαπούς σε διαφορετικούς χρόνους. Όπως ανέφερε η 25χρονη, ο Αφγανος την προσέγγισαν τα ξημερώματα στην Ομόνοια και τη βίασε. Η ίδια αναζητησε βοήθεια και εμφανίστηκαν τρεις Πακιστανοί οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Αφού την επιβίβασαν σε ΤΑΧΙ τη μετέφεραν στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διαμένουν οι τρείς Πακιστανοί και τη βίασαν ομαδικά. Περίοικοι άκουσαν τις εκκλήσεις της 25χρονης σε βοήθεια και οι δράστες υπό το φόβο της κινητοποίησης της Αστυνομίας άφησαν την νεαρή γυναίκα να βγει από το διαμέρισμα των Πακιστανών.

Η γυναίκα σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr φερεται άτομο μειωμένου καταλογισμού, κατέφυγε στην ομάδα της ΟΠΚΕ και υπέδειξε το υπόγειο διαμέρισμα στο οποίο διαβιούσαν οι Πακιστανοί, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και οι Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις Πακιστανούς ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, για το βιασμό της 25χρονης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία. Ενώ ο Αφγανός κατηγορούμενος επίσης για βιασμό κατά συναυτουργία διαφεύγει και αναζητείται .

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.