Αγ.Παντελεήμονας: Προφυλάκιση για τον Αιγύπτιο που κακοποιούσε τη Βουλγάρα σύντροφό του

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο Αιγύπτιος που δήλωνε “άνδρας” ενώ κακοποιούσε και μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση την βία που άκουσε στη σύντροφό του από τη Βουλγαρία άκουσε απόφαση προσωρινής κράτησης

Μετά την απολογία του ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για δυο κακουργήματα, με τη συμπληρωματική άσκηση δίωξης σε βάρος του για αρπαγή, και απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και πέντε πλημμελήματα έλαβε φυλακιστηριο . Κατά την έξοδό του από το Ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος Αιγύπτιος απευθυνόμενη προς τους δημοσιογράφους ανέφερε,  «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο».

Ενώπιον του Ανακριτή την προηγούμενη ημέρα (04/01) κατέθεσε η 31χρονη Βουλγάρα σύντροφός του, σχετικά με όσα συνέβησαν στο σπίτι της και ακολούθως στο διαμέρισμα του 34χρονου Αιγύπτιου, μέχρι την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ, το περασμένο Σάββατο (01/01) Η μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε στο Δικαστικό Λειτουργό πως εάν ο 34χρονος αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Εχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της» φέρεται να έχει αναφέρει μεταξύ άλλων η 31χρονη Βουλγάρα.

Ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Γώγος, σχολίασε σχετικά (04/01), «Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της».