Αγ.Ι.Ρέντη: ΤΩΡΑ- Επιχείρηση ανάσυρσης ατόμων από τον Κηφισό.

Επιχείρηση ανάσυρσης δύο ατόμων από τον Κηφισό, βρίσκεται σε εξέλιξη, από την Πυροσβεστική.

image

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δέχθηκε κλήση (24/02- 06.17) για πτώση ατόμου στον Κηφισό στο ύψος της Αγίας Άννης στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη -ρεύμα προς Πειραιά.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν 12 πυρστες με 4 οχήματα κι επιχειρούν στο έργο ανάσυρσης.

image

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα και μία νεαρή γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στο σημείο εντοπίστηκε δίκυκλο, το οποίο έχει παραληφθεί ενώ εξετάζεται αν σχετίζεται με τα άτομα, χωρίς να έχουν αποσαφηνίσει τις συνθήκες της πτώσης των ατόμων μέσα στον Κηφισό. Αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διέκριναν τα δύο άτομα μέσα στον Κηφισό, χωρίς να έχουν αντιληφθεί τις συνθήκες πτώσης τους στο νερό.
image

Τραυματίες τα δύο άτομα, -πρόκειται για 17χρονο νεαρό πομάκο και τη 16χρονη φίλη του, ομογενή από την Ουκρανία – μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο (24/02-07.55) Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, ο νεαρός διασωληνώθηκε και φέρει βαρυτατα κατάγματα σπονδυλικής στήλης ενώ πιο ελαφρά τραύματα φέρει η ανήλικη φίλη του. Σε αιματολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν οι δύο νεαροί, η ποσόστωση αλκοόλης στο αίμα τους, βρέθηκε ιδιαίτερα αυξημένη.
Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία σε συνεργασία με το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport