Αγ.Ι.Ρεντη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα εμπορίας κρεάτων. Νεκρός ο δράστης της ληστείας έχει συλληφθεί ο συνεργός του.

Νεκρός σε ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς δράστης ληστείας ενω έχει συλληφθεί ο συνεργός του

Οι δύο ένοπλοι είχαν διαπράξει ληστεία (28/08-20.05) σε κατάστημα εμπορίας κρεάτων στην Αποστόλου Πάυλου στην περιοχή του Περιστερίου. Στο ύψος του Αγ.Ι.Ρέντη -ένατι των  ΚΤΕΛ Κηφισού- και ενοπίσθηκα από ΔΙΑΣ.

Από την ένοπλη συμπλοκή με Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, ο ένας δράστης τραυματίσθηκε θανάσιμα ενώ ο συνεργός, ύστερα από καταδίωξη, συνελήφθη. Οπως διαπιστώθηκε είναι ηλικίας 31ετών και μαζί με το συνεργό του, είχαν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για ληστείες ενώ είχαν εκτίσει ποινές φυλάκισης.

Τα δύο άτομα με μηχανή ένα μαύρο HONDA, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή , άλλες δύο φορές -τουλάχιστον- την περαμένη μόλις εβδομάδα, είχαν ληστέψει την ίδια μπουτικ κρεάτων χοντρικής στο Περιστέρι, με τους δράστες να έχουν έχουν αποσπάσει τις εισπράξεις.

Ύστερα από τη ληστεία η οποία προηγήθηκε(28/08), Αστυνομικοι της ΔΙΑΣ, εντόπισαν το μαύρο μηχανάκι στο οποίο επέβαινα τα δύο άτομα, και ακολούθησε καταδίωξη. Στο ύψος του Κηφισού στο κατερχόμενο, στα πυρά που δέχθηκαν από τους κακοποιους, πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο δράστες, να τραυματισθεί βαρύτατα  από τα πυρά Αστυνομικού, ο οποίος στη συνέχεια κατέληξε, ενώ συνελήφθη ο συνεργός του.

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ληστεία σε εμπορία κρεάτων- (22/08)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ληστεία για δεύτερη φορά στην εμπορία κρεάτων- (25/08)