Αγ.Δημήτριος: Συνελήφθη με καταγγελία γονέων ανηλίκων για κάλεσμα “τραπερ”, κατα παραβίαση των υγειονομικών μέτρων

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης κλήθηκαν για συγχνωτισμο ανηλίκων, κατά παράβαση των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού για να παρακολουθήσουν υπαίθριο δρώμενο… “τραπερ”

Δηλώνει “ραπερ” και κατεβαίνει σε πλατείες με ανήλικους όπου.. “τραπαρει”  για να αποκτήσει… δημοφιλια! Συνελήφθη (07/01) από πληρώματα της ΔΙΑΣ όταν γονείς κατήγγειλαν συγχνωτισμο των παιδιών τους, έξω από εμπορικό κέντρο με κάλεσμα για το υπαίθριο… “τραπαρισμα”.

Ο 32χρονος αυτοπροσδιορίζεται με το προσωνύμιο “Daddy Tsoulfa”. Όπως έχει εξηγήσει χρησιμοποιεί τοεπίθετό του και το “Daddy” παραπέμπει σε .. “μέντορας”(!).

Σχεδόν πενήντα έφηβοι συγκεντρωθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (07/01-19.00) στο υπαίθριο κάλεσμα που είχε απευθύνει ο 32χρονος  μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με ενημέρωση  για βιντεοσκοπηση, ώστε τα πλάνα να προβληθούν σε .. βίντεο κλιπ του.

Οι γονείς ανηλίκων που παρακολουθούσαν το υπαίθριο δρώμενο κατήγγειλαν στην αστυνομία συγχνωτισμο κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετεβησαν στο χώρο διέκοψαν το υπαίθριο δρώμενο και προχώρησαν σε σύλληψη του 32χρονου ως υπεύθυνος διοργανωτής.

Νεαροί οι οποίοι παρακολουθούσαν το δρώμενο κατέγραψαν με διάθεση αστεϊσμού τη σύλληψη και την δημοσιοποιησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Σε βάρος του 32χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των μέτρων υγειονομικής προστασίας του πληθυσμού από τη διασπορά του κορωνοϊού ως διοργανωτής, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας με εντολή να διαβιβάσει η δικογραφία και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα αφέθηκε ελεύθερος.