Αγ.Δημήτριος: Πλήρωμα της ΑΔ συνέλαβε Μαροκινό δράστη τραυματισμού οδηγού ΤΑΧΙ

Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης στη νυχτερινή βάρδια, προχώρησε στη σύλληψη του Μαροκινου δράστη επίθεσης και τραυματισμού σε βάρος οδηγού ΤΑΧΙ

Επαγγελματίας οδηγός ΤΑΧΙ δέχθηκε επίθεση (17/10-04.20) από Μαροκινό, τον οποίο είχε επιβιβάσει από την περιοχή της Ομόνοιας, με το δράστη να τραυματίζει με μαχαίρι τον αυτοκινητιστή με σκοπό τη ληστεία. Παρά την αιμορραγία, ο ταξιτζής, επικοινώνησε με το Κέντρο του και ενημερώθηκε σχετικά η Αμεση Δράση.

Οι δύο Αστυνομικοί, ο Αρχιφύλακας Βασίλης Α. και ο Υπαρχιφύλακας Γιάννης Κ- πλήρωμα της Β αλλαγής της ΑΔ, άμεσα μετέβησαν πίσω από το ΜΕΤΡΟ του Αγ. Δημητρίου, όπου εντόπισαν αιμφυρτο τον τραυματία αυτοκινητιστή. Οπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο επαγγελματίας οδηγός, ο αλλοδαπός με την απειλή φαλτσέτας, αποπειράθηκε να τον ληστέψει και όταν αντέδρασε δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από το δράστη, ο οποίος διέφυγε πεζός.

Με την περιγραφή του οδηγού ταξί, μισή ώρα αργότερα οι δύο Αστυνομικοί, εντόπισαν με αιματηρά εντυπώματα στα ρούχα και στα χέρι από την επίθεση σε βάρος του οδηγού, τον Μαροκινό δράστη και προχώρησαν στην σύλληψή του.

Με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.