Αγ. Δημήτριος: Από αναμμενο καντήλι η φωτιά στο διαμέρισμα- Νεκρές 37άχρονη μητέρα και η 4άχρονη κόρη της

Σε αναμμένο καντήλι αποδίδεται η φωτιά που ξέσπασε στο υπόγειο διαμέρισμα ανήμερα το Πάσχα και παρέσυρε στο θάνατο στην 37άχρονη και την 4άχρονη κόρη της

image

Η μικρής έκτασης φωτιά πάρα την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επεφερε το θανατο στην 37άχρονη μητέρα και την 4άχρονη κόρη της.  Η φωτιά από τα στοιχεια που εχει συλλεξει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, προκλήθηκε από το αναμμενο καντήλι που έκαιγε στο εικονοστάσι απο το βράδυ της Ανάστασης.

image

Η 37άχρονη λόγω οικονομικών προβλημάτων που η ίδια αντιμετώπιζε καθώς μεγαλώνει μόνη της την 4άχρονη κόρη της, είχε διαμορφώσει σε διαμέρισμα και ζούσαν στο υπόγειο του πατρικού της, στον Αγιο Δημήτριο, ενώ  στο ισόγειο της μονοκατοικίας διέμεναν οι γονείς και τα άλλα τρία αδέρφια της.

image

Το βράδυ της Ανάστασης μετά τον εκκλησιασμό, άναψε το καντηλάκι στο εικονοστάσι και με την 4άχρονη κόρη της, αποκοιμήθηκαν.
Το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα(01/05) η Πυροσβεστική έλαβε σήμα για φωτιά στο υπόγειο διαμέρισμα ενώ λίγο αργότερα οι Πυροσβέστες εντόπιζαν μάνα και κόρη.

image

Παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικοϊατρικου προσωπικού στο Σωτηρία και το Παιδων, πιστοποιήθηκε ο θάνατός της 37άχρονης και της 4άχρονης κόρης της.