Αγ. Ανάργυροι: Αμεσοδρασίτες πήραν στα χέρια τους νεαρή γυναίκα για να της σώσουν τη ζωή (video)

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης προπομπός σε ΤΑΧΙ μετέφεραν γυναίκα με καρδιακό επεισόδιο στο Νοσοκομείο

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης ενώ περιπολούσε (01/10) στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων, εντόπισε ΤΑΧΙ ο οδηγός του οποίου ενεργούσε επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στην κίνηση και τα οχήματα. Στην κίνηση του περιπολικού ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής ζήτησε απεγνωσμένα την βοήθεια του πληρώματος της Άμεσης Δράσης καθώς όπως τους δήλωσε, μετέφερε νεαρή γυναίκα η οποία παρουσίαζε αρρυθμία και εν δυνάμει καρδιακό επεισόδιο .

Ο Αρχιφύλακας οδηγός με το συνοδό του περιπολικού. ενημέρωσαν το Κέντρο και ζήτησαν ενίσχυση από ομάδα ΔΙ.ΑΣ για τη μεταφορά της νεαρής γυναίκας στο Νοσοκομείο . Άμεσα δυο πληρώματα ΔΙ.ΑΣ ως προπομπός μαζί με το περιπολικό οδήγησαν το ΤΑΧΙ στο Νοσοκομείο “Αττικό”. Με την άφιξη του περιστατικού στο νοσηλευτικό ίδρυμα,  καθώς ο χρόνος ήταν πολύτιμος  το πλήρωμα του περιπολικού πήρε στα χέρια του τη νεαρή γυναίκα εξαντλώντας κάθε περιθώριο χωρίς καθυστέρηση, τη μετέφεραν σε φορείο όπου την παρέλαβε το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό, για να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

“Αυτό πιθανόν, και να την έσωσε, μαζί με τις ενέργειες του περιπολικού. Για άλλη μία φορά η Άμεση Δράση υπερβάλλει εαυτόν και σώθηκε μία ακόμη ζωή. Συγχαρητήρια στον Αρχιφύλακα και τον συνοδό του Β 7-1 της Γ’ αλλαγής της Άμεσης Δράσης, καθώς και στους δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ- 503-1 μαζί με τον 500 Α-2. Πάντα στις επάλξεις. Συνεργασία εκφωνητή, περιπολικού και δικυκλιστών. Αυτή είναι η Άμεση Δράση. Η αγωνία στη φωνή του συναδέλφου, τα λέει όλα”, σημειώνει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης,  Χρήστος Μπαλάσκας.