“Αφού κατάλαβε ο ίδιος ο Αρχηγός την ανάγκη η υπηρεσία να ηρεμήσει, μένει και στη ΔΑΕ”

Αποτίμηση της επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στην έδρα της ΔΑΕΑ από τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες ΥΜΕΤ και  ΥΑΤ

Δυο λόγια για την επίσκεψη του Αρχηγού στην ΔΑΕ.
Πρώτα από τα δύσκολα ! Πρώτον νεοεξερχόμενοι αστυφυλακες απο ότι φαίνεται δεν θα έρχονται , βέβαια υπάρχει πολύς καιρός , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ άμεσα ενίσχυση και απο ότι είδαμε ο Αρχηγός το κατάλαβε , το τι θα γίνει ειναι αλλο θέμα.
Δευτερον ειναι οι κανόνες εμπλοκής στον δρόμο. Αφού δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση ελπίζουμε τουλάχιστον οι αρμόδιοι να επανεξετάσουν τον τροπο με τον οποίο στέλνουν τις διμοιρίες , για να μην έχουμε προβλήματα όπως πρόσφατα στην σταδίου . Έχουμε ξαναπεί δεν θα είμαστε ούτε καρπαζοεισπράκτορες ούτε αποδιοπομπαίοι τράγοι .
Τα θετικά σημεία ειναι η κατανόηση για το εργασιακό , η σκέψη για μοριοδότηση της υπηρεσίας και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα με τα οχήματα .
Τέλος ένα σχόλιο απο εμάς! Αφού κατάλαβε ο ίδιος ο αρχηγός την ανάγκη η υπηρεσία να ηρεμήσει σε όλα τα επίπεδα ( εργασιακά- επιχειρησιακά ) αλλα και να επιβραβευθεί , η μπάλα πλέον βρίσκεται εντός ΔΑΕ. Οι δικοί μας πρέπει να καταλάβουν τι συμβαίνει και να σταματήσουν να κάνουν τους ανήξερους , θεωρώντας πως είμαστε μια δεκαετία πριν απο πλευράς συνθηκών . Με λίγα λόγια ας σταματήσουν να κρύβονται πίσω απο το δάχτυλο τους“.
_____________
*ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ