“Αφού χαιρετησαμε τη ΔΙΑΣ τους εκφράσαμε το ενδιαφέρον του Στάθη να βγάλει μια γλυκιά και όμορφη φωτογραφία όπως και έγινε”

Το αγόρι στο φάσμα του αυτισμού, εξέφρασε την επιθυμία να βγάλει μια φωτογραφία με τη ΔΙΑΣ, με τον πατέρα του να εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ένστολο το για την ανταπόκρισή τους

Όπως ανέφερε ο πατέρας του αγοριού, «Ο Στάθης όπως και κάθε παιδί έχει την ανάγκη από αγάπη και στήριξη απ όλους πόσο μάλλον από τον μπαμπά και την μαμά. Ο Στάθης μας είναι στο φάσμα του αυτισμού παρολου αυτά είναι ένας αγωνιστής και είμαστε υπερήφανοι γονείς για τον Σταθαρα μας. Επιπλέον ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Αστυνομία και ακόμα περισσότερο αυτά τα υπέροχα πλάσματα της ελληνικής αστυνομίας τις οποίες συναντήσαμε στο Σύνταγμα. Αφού χαιρετησαμε όλη την ομάδα ΔΙΑΣ τους εκφράσαμε το ενδιαφέρον του Στάθη ο οποίος ήθελε να βγάλει μια γλυκιά και όμορφη φωτογραφία όπως και έγινε με πολύ ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Ελληνική Αστυνομία, Συγχαρητήρια», καταλήγει ο πατέρας του αγοριού.