Αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην ΕΛ.ΑΣ – Σε καραντίνα 70 στην Πυροσβεστική

Αλλοδαποί συλληφθέντες κρατούμενοι έχουν θέσει σε καραντίνα τέσσερα Τμήματα της ΕΛ.ΑΣ ενώ απολύμανση πραγματοποιείται και σε Πυροσβεστικό Σταθμό λόγω.. Μυκόνου

Οι 14 αστυνομικοί στο Τμήματα στην Ομόνοια, τον Άγιο Παντελήμονα, των Πατησίων, της περιοχής Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης, καθώς και από στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης έχουν ξεπεράσει τους 50 οι ένστολοι που τέθηκαν σε καραντίνα

Στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων, τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται σε καραντίνα, καθώς ήρθαν σε επαφή με 15άχρονο Πακιστανό λαθρομετανάστη θετικό στον κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν υπό προστατευτική φύλαξη πριν οδηγηθεί σε δομή ανηλίκων λαθρομεταναστών. Επίσης σε ιχνηλασία αλλοδαπού κρατούμενου στο ΑΤ Ομόνοια, έθεσε έξι Αστυνομικούς (20/08) σε καραντίνα .

Σε καραντίνα έχουν επίσης τεθεί Αστυνομικοί απο το Τμήμα Ασφαλείας 3Β (Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης), καθώς Αστυνομικός ο οποίος είχε λάβει φύλο πορείας στις 15 Αυγούστου σε Υπηρεσία στην Τήνο. Θετικός επίσης βρέθηκε και συνάδελφός του ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της βορειοανατολικής Αττικής. Θετικό κρούσμα επιβεβαιώθηκε και στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών μετά την επιστροφή ενστόλου από διακοπές με τέσσερις Αστυνομικούς να έχουν τεθει σε καραντίνα .

Επίσης και στο Σταθμό της Πυροσβεστικής στο Κορωπί, ιχνηλάτηση είχε ένα θετικό κρούσμα σε Πυροσβέστη ο οποίος επέστρεψε στην υπηρεσία από διακοπές στη Μύκονο και οι 70 υπηρετούντες τέθηκαν σε καραντίνα ενω το κτήριο απολυμάνθηκε από ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ .