Αφίσες του ακραίου Τουρκικού κόμματος “TKP/ML”, μεταξύ Τρομοκρατικών Οργανώσεων, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας

Αφίσες ακραίου τρομοκρατικού Τουρκικού κόμματος, έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Nantiareport.gr_afisa_TKPML20180510_103428

Πολλοί θα το δουν και λίγοι θα καταλάβουν τι ακριβώς αναγράφουν οι αφίσες που έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Στην καρδιά της Ελληνικής πρωτεύουσας την τελευταία εβδομάδα, έχουν αφισοκολληθεί μπροσούρες του ακραίου τρομοκρατικού Τουρκικού κόμματος “TKP/ML”, σε δημόσια θέα έξω από Δημόσιες Υπηρεσίες και κολώνες κτιρίων και στο μήκος της Λ.Βουλιαγμένης .

Nantiareport.gr_afisa_TKPML20180510_103328

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη σπουδή για να ενημερωθεί κάποιος ότι το “TKP/ML- Tikko-TMLGB” δεν είναι απλά μια Οργάνωση ή ενας “Φορέας”, αλλά πρόκειται για το “Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας / Μαρξιστικό-Λενινιστικό”  το οποίο συγκαταλέγεται μεταξυ των Τρομοκρατικών Οργανώσεων στην Τουρκία, και εμφανίστηκε στην ..Ελλάδα.

“…Η οργάνωση TKP / ML ενεργεί ως στρατιωτική πτέρυγα, TIKKO, και ο οργανισμός νεολαίας TMLGB είναι συνδεδεμένος με την πολιτική πτέρυγα TKP / ML. Το κόμμα υποστηρίζει το αντάρτικο πόλης και την ένοπλη πάλη.. ()”.

Για το ποιοι βρίσκονται πίσω από την ενεργοποίηση του  “TKP/ML- Tikko-TMLGB” στην Ελλάδα, τα κίνητρα, οι στοχεύσεις και οι επιδίωξη των “εμπνευστών”, δεν φαίνεται να προκύπτουν. Ούτε διαφαίνεται ανησυχία των αρμόδιων Φορέων και Αρχών, καθώς για περισσότερο από μία εβδομάδα πινακίδες παραμένουν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Χρονικά και συγκριτικά μόνο “τυχαία” και “συμπτωματική” δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη ενέργεια, αν συνδυάσει κανείς και τις πρόσφατες “πληροφορίες” σε ανώνυμη επιστολή, για παρουσία χουλιγκανς της “Παρτιζάν” (σέρβικα: ФК Партизан – FK Partizan) και την εισχώρηση τους στους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων, ενόψει του τελικου Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Με αυτά τα δεδομένα, η Εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, διαβίβασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το φάκελο και ζητησε διερεύνηση της υπόθεσης, στο ενδεχόμενο να βρίσκονται σε “προπαρασκευή” ενέργειες για επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Δικαστικές και Αστυνομικές πηγές, φέρονται οργανωμένοι περίπου 50 οπαδοί της Παρτιζάν, να προτίθενται οδικώς και σιδηροδρομικώς, με εισιτήρια του τελικού να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Η Αστυνομία να έχει εκφράσει πρόθεση να απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση φιλάθλων την Παρασκευή (10/05) και να εφαρμόζει αυστηρά το σχέδιο μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ αποκλειστικά κατα την ημέρα του αγώνα (12/05).