Αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης: “Υποψήφος Βουλευτής απάιτησε σε υπάλληλο Security και πέρασε χωρίς έλεγχο, ως .. φιλος του επόπτη”

Καταγγελία για την συμπεριφορά υποψήφιου Βουλευτή κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Αεροδρόμιο ΝΚαζατζάκης, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η καταγγελία όπως διαβιβάστηκε στο NantiaReport.gr

“Η ασφάλεια του πολίτη είναι προυπόθεση για όλους. Και ειτε μας αρέσει είτε διαφωνούμε, εκτός απο τους Αστυνομικούς που Θεσμικά έχουν τον έλεγχο ταυτοποίησης των πολιτών, στα αεροδρόμια το ρόλο αυτό εχουν αναλάβει για λογαριασμό των εταιρειών, προσωπικό Ασφαλείας- Security.

Το περιστατικό λαμβάνει χωρο προ περίπου εβδομάδος, με Υποψήφιο βουλευτή (σσ. αναφέρεται το ονομα και το κομμα*), να απαιτεί να μην περάσει από έλεγχο των Scanners- Security στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης, στο Ηράκλειο τςη Κρήτης. Ενώ ο εν λογω υπάλληλος δέχθηκε επίπληξη από τον επόπτη του, καθώς όπως του παρέθεσε “πρόκειται για “γνωστό πρόσωπο” και “Υποψήφιο Βουλευτή”, για να καταλήξει ότι είναι “..και φιλος του”! Το επίπεδο ασφάλειας του αεροδρομίου στο Ηράκλειο και με εκατοντάδες καθημερινά, έχει …επίπεδο ανασφάλειας!”

_______

NantiaReport.gr Με δεδομένο τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, το όνομα και ο πολιτικός χώρος του Υποψηφίου Βουλευτή, δεν αναφέροτναι αν και τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεσή μας.