Αχαρνές: «Αφού δε γίνονται αντιπλημμυρικά έργα, βάλτε δημόσιες βάρκες να κάνουμε τη δουλειά μας» (video)

Με το πρώτο ψιλόβροχο η περιοχή των Αχαρνών, βρίσκεται μέσα στα νερά και τη λάσπη, παρά τις προειδοποιήσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την επιδείνωση του καιρού με έντονες βροχές που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις

Στην περιοχή των Αχαρνών η βροχόπτωση από το πρωί της Δευτέρας (04/01) προκάλεσε έντονα προβλήματα.

Στην πλατεία Αγίου Βλασίου στο Μενίδι, κάτοικος της περιοχής δηλώνει την αγανάκτησή της, «Σκηνές ντροπής πραγματικά. Αφού δε γίνονται αντιπλημμυρικά έργα, βάλτε δημόσιες βάρκες να κάνουμε τη δουλειά μας» και παραθέτει βιντεοληπτική καταγραφή της κατάστασης.

Σε άλλο βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, οι οδικοί άξονες στο κέντρο των Αχαρνών. Η στάθμη στο πλημμυρισμένο οδικό δίκτυο έχει ανέβει μέχρι το σασί στο δάπεδο των λεωφορείων, που εκτελούν τοπικά δρομολόγια, όταν δεν ακινητοποιούνται εν οδώ. . Επιβατικά οχήματα να “πλέουν” με τους οδηγούς να επιχειρούν κίνηση διακρίνοντας φωτεινούς σηματοδότες και σημάνεις κυκλοφορίας πίσω από θολωμένα τζάμια και “τρελαμένους” υαλοκαθαριστήρες, ενώ οι αναβάτες των δικύκλων “κολυμπούν” μέσα στα λασπόνερα για να φράσουν στον προορισμό τους .

Και ήταν μόνο μια βροχή, στις πρώτες μέρες του Γενάρη…