Α.Γεωργιάδης: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι “αντιεξουσιαστές” μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ»

Το πρώτο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την 17η εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του.
«Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι “αντιεξουσιαστές” μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ», ειναι το πρώτο σχόλιο του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την εμπρηστική επιθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα (15/03) στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά.

Ενω με επόμενη ανάρτησή του ο Βουκευτης της ΝΔ ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς, καθως είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη Λ.Κηφισιάς λόγω της επίθεσης.

Για την πυροδότηση του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού  στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά (15/03-02.20) είχε προηγηθεί προειδοποιητικο τηλεφωνημα σε ενημερωτικό διαδικτυακό ιστότοπο, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Η κίνηση στη  Λ.Φυλής. Κηφισίας διακόπηκε. Το κλιμακιο απο το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, εντόπισε υπολείμματα του αυτοσχεδιου εμπρηστικού αποτελούμενο από γκαζάκια. Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε  προκλήθηκε περιορισμένες υλικές ζημιές στην πρόσοψη.

Τα ευρηματα ως πειστήρια μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.