Τα "συγκοινωνούντα" ποινικών και τρομοκρατών, στις έρευνες με προσαγωγές.

Οι δύο συλλήψεις του απότακτου Αστυνομικού της ΕΚΑΜ και του Αλβανού με ποινικες εμπλοκές, για υπόθαλψη του κατάδικου τρομοκράτη ΧριστόδουλουΞηρού, προκάλεσαν έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, και έφοδο σε κελιά ποινικών.

Σε εξέλιξη από τα ξημερώματα (16/01) έρευνα της ΕΛΑΣ με προσαγωγές ατόμων γία ποινικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για άλλες ποινικές υποθέσεις. Στο τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έχουν προσαχθεί δέκα άτομα, προκειται για δίαυλο
επαφών τριών έγκλειστων βαρυποινιτών. Συγγενικό πρόσωπο βαρυποινίτη που κατηγορήθηκε για την απαγωγή Παναγόπουλου, και μία δικηγόρος που σχετίζεται με άλλον βαρυποινίτη κατηγορούμενο για την ίδια υπόθεση βρίσκονται μεταξύ των προσαχθέντων.
Σε κατ’οίκον έρευνες έχουν κατασχεθεί όπλα μικροποσότητες και χρηματικά ποσά καθώς επίσης κινητά τηλέφωνα και ιδιόχειρων σημειώσεων των εμπλεκόμενων στην έρευνα.
Παράλληλη έρευνα-βρίσκεται σε εξέλιξη- στις φυλακές Κορυδαλλού, παρουσία Εισαγγελέα σε κελιά εγκλείστων ποινικών και κατάδικων για τρομοκρατία.
Τη “διαρροή” στα “συγκοινωνούντα δοχεία” ποινικών και τρομοκρατών, αναζητούν οι Διωκτικές Αρχές που θα οδηγήσει σε άτομα, τα οποία συμφωνα με τις Αρχές είχαν περιφερική συμμετοχή και ενεργό δράση, σε εκρήξεις και ενέργειες του κοινού ποινικού, καθώς επίσης ερευνάται η τυχών διασύνδεση τους, στην αιματηρή δολοφονική εφαρμογή του σχεδίου “Γοργοπόταμος” με την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού για την απόδραση εγκλείστων μελών της ΣπΦ και ποινικών κρατουμένων.
Οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατία για την υπόθαλψη του Χριστόδουλου Ξηρού, απολογούνται (16/01) μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν από τον Ειδικο Εφέτη Ανακριτή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport