ΨΥΧΙΚΟ: Χτύπησαν με λοστους και λήστεψαν ηλικιωμένους.

Ξύπνησαν όταν οι τρεις Γεωργιανός εισέβαλλαν στη κατοικία που διέμεναν στο Ψυχικό, και αφού τους χτύπησαν με λοστό, αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, (07/01-05.10) οι τρεις δράστες, ντυμενοι με “παραλλαγές” εισέβαλαν σε σπίτι στο Ψυχικό.
Δίχως να γίνουν αντιληπτοι, πραγματοποίησαν διάρρηξη, και βρέθηκαν στο εσωτερικό τη κατοικίας. Το ηλικιωμένο ζευγάρι κοιμόταν, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, όταν οι δραστες -σύμφωνα με την καταγγελία- χτύπησαν με λοστό τον υπερήλικα ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας και την Γεωργιανη οικιακή βοηθό, προκειμένου να τους αποκαλύψουν σημεία στα οποία είχαν χρηματα και αντικείμενα αξίας. Στη συνέχεια τους έδεσαν και ερεύνησαν τους χώρους της κατοικίας. Σύμφωνα με τα θύματα οι δράστες ήταν Γεωργιανοί και όταν η οικιακή βοηθός αναγνώρισε τη γλώσσα τους, δέχθηκε την άγρια επίθεση.
Οι δράστες παρέμειναν στο χώρο σχεδόν ένα τέταρτο, αφού αφαίρεσαν περιπου 200 ευρω κοσμήματα αξίας, ενω διέφυγαν με ΙΧΕ, στο οποίο ανέμενε συνεργός τους. Η οικιακή βοηθός μεταφερθηκε με βαρύτητες κακώσεις στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport