Ελαιοχώρι, Αχαϊας: Του ζήτησε το λόγο για “ρευματοκλοπή” και τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι

Πήγε στην πλατεία του χωριού όταν έμαθε ότι “κλέβει ρεύμα” και ο δράστης με μαχαίρι τον τραυμάτισε στην κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Στο Ελαιοχώρι της Δυτικής Αχαΐας, όσοι δρέθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού (06/03) στη θέα των δύο ανδρών να διαπληκτίζονται, δεν αντέδρασαν. Ωστόσο ο 69άχρονος με μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, έπληξε με αποτέλεσμα να τραυματίσει κεντρική αρτηρία και να προκαλέσει το θάνατο στον 52αχρονο συγχωριανό του.

Νεκρός είναι ο 52άχρονος Ανδρέας Χριστοδουλόπουλου

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 52άχρονου, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αθηνα, είχε επισκεφτεί νωρίτερα τη μητέρα του, προηγηθεί η επίσκεψη του στη μητέρα του στο Ελαιοχώρι και τον ενημέρωσε ότι ένας γείτονας τους κλέβει ρεύμα. Όταν συνάντησε τον 69άχρονο στην πλατεία του χωριού, του ζήτησε τον λόγο, και με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο δράστης τον τραυμάτισε βαρύτα και λίγα λεπτά αργότερα, έπεσε νεκρός.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν στην  περιοχή και συνέλαβαν το δράστη, και κατάσχεσαν το μαχαίρι που έφερε ακόμα στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.