ΘΣΝ : Ειδικός Φρουρός συνελήφθη για υπεξαίρεση, λόγω.. εγκυμοσύνης

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου Ειδικού Φρουρού, για υπεξαίρεση από το ταμείο της Υπηρεσίας του. Σε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τα έξοδα της εγκύου συντρόφου του,  υποστήριξε ο Ειδικός Φρουρός.

Σε ταμιακό έλεγχο Αστυνομικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε έλλειμμα, και ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας. Από την έρευνα, προσδιορίσθηκε Ειδικός Φρουρός ο οποίος όπως προέκυψε,  υπεξαίρεσε τμηματικά το συνολικό ποσό των 8.470 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο στο Γραφείο Διαχείρισης Χρηματικού και Υλικού της Υπηρεσίας του. Για την υπόθεση,  σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για υπεξαίρεση  σε βάρος του 32χρονου Ειδικού Φρουρού, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η οικονομική αδυναμία να αποπληρώσει τα έξοδα της προχωρημένης εγκυμοσύνης της συντρόφου του, τον οδήγησαν να υπεξαιρέσει τα χρήματα από το ταμείο της υπηρεσίας του.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport