“Νέα Δεξιά” για τη σύλληψη Δικηγόρου ως μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δεξιά αναφορικά με τη σύλληψη του Δικηγόρου Πειραιά ως μέλος οργάνωσης στον ακροδεξιό χώρο με εξτρεμιστικές δράσεις σε καταλήψεις και χώρους “αλληλέγγυων”

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
“Ο κ. Γιώργος Μακρής, δικηγόρος και προερχόμενος πολιτικά απο την ΝΔ, ήταν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου στα πρώτα μας βήματα το 2016, στου οποίου συμμετείχε μόνο σε μία συνεδρίαση. Μετά από επιπλήξεις για αναρτήσεις και άρθρα του, τα οποία παραβίαζαν τις ιδέες και τις αρχές μας (στις 17/11/2016 έγραψε ένα άρθρο στο Market News περί Πολυτεχνείου με θέσεις ακραίες, αντίθετες με αυτές του κόμματος) ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης απαίτησε και έλαβε αυθημερόν την παραίτηση του, την οποία και απέστειλε με email.
Ξεκαθαρίζουμε προκειμένου να μην υπάρξει καμία προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, ότι εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο, ο κ. Μακρής δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, ενώ από 20/2/2018 έχει προσχωρήσει στο κόμμα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. του κ. Κ. Πλεύρη.
Η Νέα Δεξιά διατηρεί αταλάντευτη την ιδρυτική της αρχή, βάσει της οποίας το μονοπώλιο της βίας ανήκει στα κρατικά όργανα της Δημοκρατικής Πολιτείας όταν εφαρμόζουν τους Νόμους.”