Καλλιθέα: “Τελετάρχης” εξέδιδε 14άχρονη σε ερωτικά ραντεβού

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών διατηρούσε “σπίτι” στην Καλλιθέα, και από κοινού με 50άχρονη συνεργό του, εξέδιδαν 14άχρονη σε ερωτικα ραντεβού.

image

Διατηρούσαν σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σε αναρτήσεις τους, αναζητουσαν “ενδιαφερόμενους” για ερωτικη συνευρεση με ανήλικη στα.. €80. Σε οίκο ανοχής που διατηρουσαν οι δυο μαστρωποί και σε ερωτικά ραντεβού σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, εξέδιδαν τη 14άχρονη τους τελευταίους τρεις μήνες.
Οπως έχει καταθέσει η ανήλικη μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι και το σχολείο. Η ίδια κατέφυγε στο σπίτι 23άχρονης η οποία εκδιδόταν στον οίκο ανοχής της Λ.Θησέως, στην Καλλιθέα. Εις γνωση τους ο 48άχρονος “τελετάρχης” και η 50άχρονη- ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής- εκμεταλλευόμενοι τη συσκολη κατάσταση της ανήλικης και αρχισαν να την εκδιδουν. Ειχαν δημιουργήσει λογαριασμό σε μέσο κοινωνικης δικτύωσης, με γυμνές φωτογραφίες της 14άχρονης σε ..προκλητικά ερωτικα βίντεο, προκειμένου να “προσελκύσουν” ενδιαφερόμενους, ενώ διέθεταν και  τηλέφωνα επικοινωνίας για τα.. ερωτικά ραντεβού με τη  ανηλικη.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων (08/07) μέσω του λογαριασμού στα κοινωνικά δίκτυα ζήτησαν «ραντεβού» και οργανωσαν επιχείρηση για να εξαρθρώσουν το κύκλωμα.
Σε προκαθορισμένο ραντεβού στο “σπίτι” της Καλλιθέας οι Αστυνομικοί συνέλαβαν την 23άχρονη, τον 19άχρονο “οδηγό” ο οποίος μετέφερε την ανήλικη στα ερωτικα ραντεβού,  τον 40άχρονο ο οποίος παρειχε “υπηρεσίες τσεκαδόρου” στην είσοδο, εκδιδόμενες γυναίκες ενω εντόπισαν και την ανήλικη.
Σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στο Μεταξουργείο, ο 48άχρονος ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, η 50άχρονη “συνεταίρος” και ένας- ακόμη- 47χρονος, οδηγός του κυκλώματος, ενω μετέφεραν γυναίκα σε ξενοδοχείο για ερωτικό ραντεβού.
Στον οίκο ανοχής και στο σπιτι του “τελεταρχη” κατασχέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, κινητά τηλέφωνα, χρήματα, εκτυπωμένες γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης και ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό καθώς και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους παραπέμφηκαν στον Εισαγγελέα (09/07)ο οποίος τους παρέπεμψε (12/07) στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.