ΣΠΑΤΑ: Ρομά διεμβόλισαν ΔΙΑΣ, πυροβόλησαν για εκφοβισμο.

Τα αδέλφια Ρομά, πρόσφατα αποφυλακισμένα, ύστερα από φραστικό επεισόδιο με κατοίκους της περιοχής, διεμβόλισαν δίκυκλο της ΔΙΑΣ, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμο.

Τα δύο αδέλφια, έχουν απασχολήσει τις Αρχές, με τη συμπεριφορά και τον οξύ χαρακτήρα τους. Πρόσφατα αποφυλακισμένα για κλοπές, ληστείες, και ναρκωτικά. Αποφάσισαν να βγουν και να κινηθούν στην πλατεία των Σπάτων (08/10-20.40) όταν εξαιτίας της ερειστικής συμπεριφοράς τους, διαπληκτίστηκαν με κατοίκους θαμώνες στην περιοχή.
Άμεσα στην περιοχή κλήθηκε Αστυνομική περιπολία της ΔΙΑΣ, προκειμένου να ελέγξουν τα άτομα, και να κατευνάσουν τα πνεύματα. Τα δύο Ρομά, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, με τον οδηγο σε μια προσπάθεια να διαφύγουν, διεμβόλισε το δίκυκλο της ΔΙΑΣ, τραυματιζοντας ελαφρά τον αναβάτη Αστυνομικό.
Στο σημείο κλήθηκαν ενισχυτικές Αστυνομικές Δυνάμεις, με τους Ρομά μα τρέφονται σε φυγή, ενώ με όπλο που είχαν παράνομα στην κατοχή τους, με άσκοπο πυροβολισμούς κατάφεραν να κρατήσουν σε απόσταση όσους επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, και κατάφεραν να διαφύγουν.
Ακολούθησε καταδίωξη με τους Ρομά, να μπαίνουν στον καταυλισμό, με τις Αστυνομικές Αρχές να παραμένουν σε απόσταση. Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο αρμοδιος Εισαγγελέας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport