Γιάννινα: Δράστης και αυτόχειρας 37άχρονος- Πυροβόλησε τη σύντροφο του, μητέρα δυο ανηλικων

Σκότωσε μετά από καβγά τη σύντροφο του, μητέρα δύο ανηλίκων αγοριών και στη συνεχεια ενήργησε αυτοχειρία .

image

Ο 37άχρονος άνδρας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι του στην Ασφάκα, Ιωαννίνων και κατευθύνθηκε στο διπλανό χωριό στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων (28/05-18.00). Επειτα από έντονο καβγά πυροβόλησε εν ψυχρώ 37άχρονη γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό, μητερα δυο ανήλικων παιδιών, στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Στο σπίτι της 37άχρονης, στο κέντρο του χωριού και λίγα μέτρα από το σπίτι όπου διαμένουν οι γονείς της, έσπευσαν αμέσως οι γείτονες μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο ανήλικα αγοράκια της νεαρής μητέρας, απουσίαζαν απο το σπίτι τους καθώς μαρτυρίες συγχωριανών της αναφέρουν ότι είχε παραδώσει τα παιδιά στο πρώην σύζυγό της από το απόγευμα της Παρασκευής (27/05) ενώ η ίδια επέστρεψε στο χωριό καθώς εργαζόταν.
Απο την περιοχή ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν το δράστη και αυτόχειρα καθώς και την 37άχρονη γυναίκα, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο “Χατζηκώστα” των Ιωαννίνων, ενώ σε κρισιμη κστασταση νοσηλεύεται ο 37άχρονος.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων ενώ κατασχέθηκαν επτά φυσίγγια και το κυνηγητικό όπλο .