Κατερίνη: Διάρρηξη κατέληξε σε.. απόπειρα κλοπής (Video)

Τη διάρρηξη σε εστιατόριο της Κατερίνης, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Οι ιδιοκτήτες δημοσιοποίησαν το βίντεο της διάρρηξης.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έδωσαν στη δημοσιότητα το video από τις κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί η απόπειρα κλοπής ταμιακής μηχανής, σε κατάστημα εστίασης στην παραλία τα Κατερίνης.

Ξημερώματα Δευτέρας (26/10-04.25) η κάμερα στην Ψαροταβέρνα-Μεζεδοπωλείο στην Ολυμπιακή Ακτή καταγραφει ύποπτες κινήσεις. Στο video διακρίνεται ο δράστης, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, χωρίς γάντια και κουκούλα,  αρχικά να κινείται περιμετρικά της επιχείρησης. Επιχειρεί να ανοίξει τις νάυλον τέντες, χωρίς να τα καταφέρνει. Με ενα μαχαίρι από τα στρωμμένα τραπέζια σκίζει την τέντα, μπαίνει στο κατάστημα και κατευθύνεται στο ταμείο.
Σηκώνει την ταμειακή μαζί με το καλώδιο και κινείται προς την έξοδο, όταν του πέφτει από τα χέρια, ανάμεσα στα τραπέζια του καταστήματος, και διαλύεται.
Ο δράστης, όπως έχει καταγραφεί στο βιντεοληπτικό υλικό, καταφέρνει να διαφύγει έχοντας προκαλέσει χάος στο πέρασμα του.. Για το περιστατικό έχει υποβληθεί καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport