ΘΣΝ: Ο εργοδότης της 24χρονης καταγγέλλει σε βάρος του απειλές

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μετέβη ο εργοδότης και φίλος του, οι δύο άνδρες στους οποίους απευθύνθηκε η 24χρονη καταγγέλλουσα βιασμό ανήμερα την Πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Στην Ε Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης η οποία χειρίζεται την υπόθεση καταγγελίας της 24χρονης, στην Θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκαν για να καταθέσουν ως μάρτυρες, ο εργοδότης της 24χρονης και ο φίλος του, στους οποίους απευθύνθηκε αρχικά, το πρωί της Πρωτοχρονιάς για να τους αναφέρει το βιασμό και από κοινού μετέβησαν στο ΤΑ Λευκού Πύργου όπου και προχώρησε σε καταγγελία.

Ο εργοδότης της 24χρονης φέρεται να ισχυρίζεται ότι δέχτηκε απειλές από άτομο που εμπλέκεται στην καταγγελία. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της Ε Ανακρίτριας, τις προηγούμενες ημέρες- προσδιορίζει χρονικά την επόμενη της Πρωτοχρονιάς (02/01), ένας από τους επιχείρησης εστίασης της Θεσσαλονίκης, τον επισκέφθηκε και τον απείλησε. Ο ίδιος φέρετε να έχει παραθέσει στην κατάθεσή του, φράση την οποία ισχυρίζεται χρησιμοποίησε στην απειλή σε βάρος του, το άτομο που καταγγέλλει, «Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών καφέ, το αφεντικό του μετρ, και με απείλησε. Μου είπε τί πας να κάνεις να τα βάλεις με billionaire;».