Βόλος: Ποινική Δίωξη για ανθρωποκτονία στο βαφτισιμιό για τη δολοφονία της νούνας του

Ο καθ΄ ομολογία δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή και παραμένει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Βόλου, καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί  Ποινική Δίωξη

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Βόλου κατά του 39χρονου Θανάση Μυλωνά, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη νονά του Ευθαλία Αλεξούλη, μέσα στο διαμέρισμά της, στη Ν. Ιωνία Βόλου.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα €2.000 και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω.» φέρεται να ομολόγησε στην προανακριτική του απολογία ο 39χρονος Θανάσης Μυλωνάς, ο δράστης της δολοφονίας με 42μαχαιριές στο σώμα της 79χρονης νονάς του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, είχε επικοινωνήσει με τις Αρχές και είχε ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε ωστόσο διέφευγε της σύλληψης, και παραδόθηκε στο βράδυ της Δευτέρας (08/11), στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου .

Κατά τη νεκροτομή η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη εντόπισε 42πλήγματα από μαχαίρι στο σώμα και τον άνω κορμό της 79χρονης. Ο εισαγγελέας, ο οποίος είχε ενημερωθεί από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την ομολογία του 39χρονου, είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης στα στοιχεία του. Στο σπίτι της 75χρονης εντοπίσθηκε κατά την έρευνα χρηματικό ποσό €13.000 με το δράστη να μην τα είχε εντοπίσει.