Συνοριοφύλακας Ποτσέπης με ύβρεις για τον Πρωθυπουργό λόγω μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού

Με βίντεο μήνυμα σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ο άλλοτε “Αγάπη Μόνο” και σήμερα Συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, απευθύνει ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού ενώ καλεί τους “ακόλουθούς” του να το ανακοινοποιήσουν

Μετά τα τηλεοπτικά πλατό και τις επιδείξεις σε στριπ σοου και πορνοσταρ παρτενέρ, αφού κρίθηκε ανίκανος για ένταξη στην ΕΛΑΣ ως Ειδικός Φρουρός από την υγειονομική επιτροπή της Αθήνας, κρίθηκε ένα χρόνο αργότερα ικανός ως Συνοριοφύλακας όπου υπηρετεί μέχρι καξ σήμερα.

Ωστόσο σε βίντεο το οποίο κοινοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο διατηρεί λογαριασμό εξαπολύει επίθεση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, ενώ ο ίδιος είχε πάρει μέρος σε πρόσφατη πορεία αντιεμβολιαστών.

Ο «Αγάπη Μόνο» γράφει χαρακτηριστικά, «ΓΚ@ΝΤΕΜΟΣ@ΥΡΑ ΓΟΥΡΛΟΜ@ΤΗ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ & ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΤ Θ Σ ΣΤΗΣΩ ΣΤ 4 ΣΤ 4 Θ Σ ΣΤΗ ΣΩ» ενώ καλεί τους “ακόλουθούς” του να προβάλλουν το μήνυμά του. «ΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑΓΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠ ΦΙΛΟΥΣ/ΕΣ Σ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΠ ΥΠΕΡ ΒΑΗΡΑΛ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΣΟΥΠΕΡΠΟΤΣΕΠ».