Νέα Σμύρνη: Φώναζαν από πάνω μου «πουτ@@@ θα πεθάνεις»- Κατέθεσε ο τραυματία αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ (video)

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα ο 24χρονος Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ, ενώ περιέγραψε τη βίαιη επίθεση σε βάρος του

Πεσμένος στο οδόστρωμα για 2.5 λεπτά άκουγε τις φωνές των “χουλιγκανς του δρόμου” να αλαλαζουν «εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@» ενώ τον χτυπούσαν με μίσος και μένος. Οπως περιέγραψε στους συναδέλφους του της Ασφάλειας πρόθεση των δολοφόνων ταραξιών ήταν να του αφαιρέσουν το κράνος και να του πάρουν το όπλο, ωστόσο ο ίδιος είχε ασφάλεια και δεν ολοκλήρωσαν την απόπειρα κλοπής.

«Με την ομάδα ΔΡΑΣΗ στην οποία υπηρετώ είμασταν σε διάθεση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης για την προγραμματισμένη πορεία [..] δεχθήκαμε πολλές επιθέσεις και κάναμε ενέργειες να απεμπλακούμε».

« Ήμουν συνοδός στο τελευταίο μηχανάκι διερχόμενοι κάτω από την υπόγεια γέφυρα στο ρεύμα προς Καλλιθέα. Το Κέντρο μας διαβιβασε να απομακρύνουμε. Ο συνάδελφος έκανε ελιγμό για να αποφύγει άτομα που μας προσέγγισαν όταν με λαβή στο λαιμό με δύναμη με τράβηξαν και με έριξαν από το μηχανάκι. Δέχθηκα χτυπήματα με ξύλα και σιδερολοστούς σε όλο το σώμα»

«Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου και το είχα ασφαλίσει αλλά προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Το όπλο μου το είχα ασφαλισμένο στη θήκη. Με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μου έλεγαν «εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@» Κάποιος περασε το χέρι του κάτω από το λαιμό μου , απασφάλισε το κράνος και μου το βγάλανε. Τότε δέχτηκα κι άλλα χτυπήματα κι έχασα τις αισθήσεις μου», περιέγραψε μεταξύ άλλων ο τραυματίας Αστυνομικός.

Η επίθεση σε βάρος του νεαρού Αστυνομικού χαρακτηρίζεται δολοφονική απόπειρα με τους δράστες να καταφέρουν ανελέητα χτυπήματα στον αστυνομικό, με ξύλα και σιδερολοστούς με κλωτσιές και μπουνιές για περίπου 2,5 λεπτά. Ο 24χρονος Αστυνομικός από τις Σέρρες φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, και σε όλο το σώμα.

Για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Αστυνομικού έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία ενω έχει γίνει μια σύλληψη και αναζητείται ο δράστης της επίθεσης που έριξε τον Αστυνομικό από το υπηρεσιακό δίκυκλο