“Δήμο μου, έφυγες νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων”- Ανησυχία στους Αστυνομικούς με το θάνατο του συναδέλφου τους στη Ροδόπη

Ο θάνατος του Αστυνομικού από τη Ροδόπη μεταξύ των θυμάτων του κορωνοϊού, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία μεταξύ των συναδέλφων του, καθώς είναι το πρώτο περιστατικό από την Αστυνομική οικογένεια που καταλήγει στο φονικό ιο

«Μαύρη μέρα σήμερα για την αστυνομική μας οικογένεια στη Ροδόπη. Το πένθος μας βαρύ. Ο μόλις 50χρονος συνάδελφός μας υπέκυψε μετά από πολυήμερη  μάχη με τον φονικό κορονοϊό. Αναπλήρωτο το κενό στην οικογένεια και μεγάλος ο πόνος στις καρδιές μας.
Δήμο μου, έφυγες τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων… Το χαμόγελό σου θα φωτίζει από σήμερα τον ουρανό… Εμείς τα αδέλφια σου, θα σε κρατάμε πάντα ζωντανό στις καρδιές και στο μυαλό μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Καλό παράδεισο αδελφέ», αποχαιρέτησε η Σταυρούλα Τζαρτζανα , τον 50άχρονο Αστυνομικό που κατέληξε (01/12) στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊο.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, σε συλληπτήριο μήνυμά του αναφέρει, «Δυστυχώς, χάσαμε έναν συνάδελφο μας από κορωνοϊό. Υπηρετούσε στην Κομοτηνή. Ήταν 50 ετών. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Σημειώνεται ότι ο 50άχρονος Αστυνομικός από τη Ροδόπη, υπηρετούσε 25χρόνια στην ΕΛΑΣ και τελευταία του υπηρεσία ήταν το ΑΤ Σαπων Ροδόπης. Είναι ο πρώτος Αστυνομικός μεταξύ των θυμάτων που κατέληξαν κατά τη νοσηλεία τους, νοσούντες με κορωνοϊό. Αυτή η εξέλιξη, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία μεταξύ του ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ καθώς βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο σε ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, και θεωρούν ότι είναι απροστάτευτοι στη μάχη κατά της πανδημίας.

Ο 50άχρονος Αστυνομικός ήταν πατέρας 11άχρονων διδύμων.