Καμίνια: Αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ για τον επίδοξο «βιαστή με την αλυσίδα»

Καταγγελία για επίθεση σε βάρος της υπέβαλε γυναίκα, από αλλοδαπό Αφρασιάτη, στην περιοχή των Καμινίων, με το δράστη να της ασκεί βία με πρόθεση να της επιτεθεί σεξουαλικά

Επίθεση από άγνωστο το βράδυ του Σαββάτου (21/11-21.45) κατήγγειλε στο ΤΑ Καμινίων, 55άχρονη γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης, την προσέγγισε ενώ είχε αποχωρήσει από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (cafe’) στο οποίο και εργάζεται στην περιοχή των Καμινίων. Απο την περιγραφή της γυναίκας,  πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, με σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, να προσομοιάζει σε Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του καθώς φορούσε κουκούλα, με ανάστημα περίπου 1.70-1.75 σε ύψος.  Όπως αναφέρει στήν καταγγελία της η 55άχρονη, ο δράστης της απέσπασε με τη βία την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και στη συνέχεια προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να της επιτεθεί σεξουαλικά . Για να την ακινητοποιήσει, πέρασε την αλυσίδα της στο λαιμό της ασκώντας της βία με πρόθεση να της κόψει την ανάσα. Στην αντίδραση που προέβαλλε η 55άχρονη, και στις εκκλήσεις της σε βοήθεια, απέσπασε την προσοχή του δράστη, και με αντικείμενο από το χώρο, τον χτύπησε στο κεφάλι τρεποντας τον σε φυγή πεζό μεσα από τα στενά της περιοχής.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν λάβει κατάθεση από την 55άχρονη, ενώ έχουν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή, στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση και η διαφυγή του επίδοξου βιαστή.

Σε εξέλιξη η έρευνα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, προκειμένου ο δράστης της επίθεσης στα Καμίνια να εντοπισθεί και να συλληφθεί.