Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο επικεφαλής του “τάγματος εφόδου” των Πακιστανών στη φονική εισβολή στα Καμίνια

Καταζητούμενος, για τη φονική εισβολή στο διαμέρισμα στα Καμίνια με έναν νεκρό και δυο τραυματίες ο Πακιστανός επικεφαλής του τάγματος εφόδου συνελήφθη στο Διδυμότειχο στην προσπάθειά του να διαφύγει προς την Τουρκία

Οι Αστυνομικοί της Θράκης, είχαν λάβει σήμα στα στοιχεία του καταζητούμενου Πακιστανού επικεφαλής του τάγματος εφόδου και ύστερα από εξακρίβωση στοιχείων του, ταυτοποιήθηκε ενώ προκειμένου να γίνει επίσημη διασταύρωση, τα αποτυπώματά του έχουν αποστείλει ηλεκτρονικά στη ΔΕΕ.

Με εμφανώς αλλαγμένη εμφάνιση σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο Πακιστανός επικεφαλής του τάγματος εφόδου είχε κουρέψει τα μαλλιά του, έχει αραιώσει το μούσι του ωστε να μην εντοπίζεται από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Αστυνομικοί από τη ΔΑ Ορεστιάδας, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η συμμορία των Πακιστανών εισέβαλλε σε διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά (20/11), με διαβιούντες λαθρομετανάστες από το Πακισταν, αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε στο διαμέρισμα και με αυτοσχέδια μαχαίρια και ξύλινα ρόπαλα επιτέθηκε στους ομοεθνείς τους.

Κατα την επίθεση τραυμάτισαν θανάσιμα 29άχρονο Πακιστανό, και σοβαρά εναν ακόμα 25άχρονο ομοεθνή του, με το κίνητρο της φονικής συμπλοκής διαφορές μεταξύ αντίπαλων συμμοριών Πακιστανών που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθησαν αρχικά απο την ΟΠΚΕ δύο από τους δράστες, ένας 17άχρονος και ένας 24άχρονος, καθώς επίσης σε δεύτερη Αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις ακόμη Πακιστανοί.

Στην τελευταία Αστυνομική έφοδο, στο διαμέρισμα στο Περιστέρι οι τρεις Πακιστανοί διακριβώθηκε ότι παρακρατούσαν 15άχρονο από το Ιράκ για να τον βιάσουν σε πάρτι με ουίσκι, ο οποίος και περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν στους Αστυνομικούς.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων Πακιστανών δραστών στη φονική εισβολή, συνεχίζεται από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας.