Θεσπρωτία: Τους δράστες του εγκλήματος με τον αποκεφαλισμό του θύματος αναζητά η ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δολοφονία και τον αποκεφαλισμό του 25χρονου Μπλένταρ Τερπολάρ με την Ασφάλεια να διενεργεί προανάκριση στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

image

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγες, εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής δύο τουλάχιστον Ελληνων στη δολοφονία και αποκεφαλισμό του 25άχρονου Αλβανού πράξη καθώς και σε παράνομες πράξεις που προηγήθηκαν της δολοφονίας άλλα συνδέονται με αυτή.
Οι αστυνομικοί προβληματίζονται από το γεγονός ότι η δολοφονία έγινε με καραμπίνα και όχι με πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιεί συνήθως η αλβανική μαφία (ή στα εγκληματα της αλβανικής «βεντέτας») και στα “συμβολαια” μεταξύ ποινικών, με δεδομένο τις εκτιμήσεις των Αρχών, για τα κίνητρα των δραστών να σχετίζονται με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, χωρίς ωστόσο να εχει αποκλεισθεί οποιοδήποτε άλλο προσωπικό εκδικητικό κίνητρο.
Ο Μπλένταρ Τερπολάρ, σύμφωνα με ενημερωση της ΕΛ.ΑΣ. από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές της γειτονικής χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του επέστρεψε στην Ελλάδα.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν προσέφερε στοιχεία στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις αστυνομικές αρχές.
Η μητέρα του 25άχρονου, δήλωσε σε ΜΜΕ της Αλβανίας, ανέφερε πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ σημείωσε πως ο Μπλένταρ είχε φύγει από το σπίτι στα 18 του. Ενω απευθύνει έκκληση στις ελληνικές και αλβανικές αρχές, να μεταφέρουν τη σορό του 25άχρονου στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει και ζήτησε την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του.
_______
*paramythia-online.gr