“Με 1200 αστυνομικούς κάθε στιγμή αστυνομεύεται η Ελλάδα”

..”Να γιατί, έχει αυξηθεί η μικρο-εγκληματικότητα και η εγκληματικότητα , γιατί η μπαχαλάκηδες κάνουν πάρτι με μολότοφ, γιατί ο κάθε ψυχικά ασθενείς βάζει από μία βόμβα για να σπάσει πλάκα,  γιατί τα τροχαία δεν μειώνονται, γιατί οι απατεώνες δρουν ανενόχλητοι και τόσα άλλα”. .

Το κείμενο έχει αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του nantiaReport *

Τα παρακάτω στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα. Όποιος δε τα αμφισβητεί χωρίς στοιχεία, είναι βολεμένος ή πράττει εκ του πονηρού σε βάρος του σώματος  και των λοιπόν αστυνομικών. Από 61000 το 20102 φτάσαμε σήμερα στους 55.000 αστυνομικούς όλων των βαθμών- εξαιτίας των μνημονίων –  για να αστυνομεύουν την Ελληνική επικράτεια αντιμετωπίζοντας  τρομοκράτες κάθε λογής  , εγκληματίες και να προστατέψουν την κοινωνία και τους πολίτες από ψυχικά ασταθής άτομα , απατεώνες , εγκληματικές οργανώσεις κ.α  , σε μια περίοδο που η ανασφάλεια  των πολιτών και οι απειλές κατά της κοινωνικής ομαλότητας δεν έχουν προηγούμενο.

Κρατήστε συνεπώς ότι ήδη υπάρχουν 6000 κενές οργανικές θέσεις στις αστυνομικές υπηρεσίες . Και εδώ ακολουθεί η ψυχρολουσία για την κοινωνία.

Το 1/4ο  χαμηλόβαθμων και το 1/3ουψηλόβαθμων βάσει Προεδρικού Διατάγματος βρίσκεται κάθε στιγμή σε άδεια , ήτοι μείον 18.000 άτομα περίπου  , υπόλοιπο 37.000

Από αυτά το 1/4ο πάλι βάσει νόμου βρίσκεται κάθε μέρα σε Ρεπό ήτοι  , μείον 9.500 άτομα περίπου , υπόλοιπο 27.500 παρούσα δύναμη

Από την παρούσα αυτή δύναμη των 27.500 αστυνομικών το 1/4ο βρίσκεται στα γραφεία

 ( επιτελεία όλων των επιπέδων ) ήτοι μείον 6.875 , υπόλοιπο 20.500 άτομα περίπου .. έξω , δίπλα στον πολίτη .

Και το σοκ συνεχίζεται , 3.500 τουλάχιστον βρίσκονται να φυλάνε επίσημους ( από δημοσιογράφους έως δικαστικούς , επιχειρηματίες , βουλευτές  υπουργούς κτλ ) , 700 περίπου άτομα τουλάχιστον , βρίσκονται κάθε μέρα σε αναρρωτική άδεια ή Ελεύθερο υπηρεσίας , 400 άτομα περίπου «είναι εκτός  » ( ΕΥΠ , εξωτερικό – πρεσβείες , αστυνομικοί σύνδεσμοι , χρόνια προσκολλημένοι σε πολιτικά πρόσωπα , συνδικαλιστικές αποστολές  κ.α ) , υπόλοιπο παρούσας και διαθέσιμης για αστυνόμευση  δύναμης , 15.900 άτομα .

Ακόμα δεν αρχίσαμε όμως :

Τα 15.900 αυτά άτομα εκτελούν υπηρεσία σε τρεις 8αωρες βάρδιες ( 8αωρο  και σχολάνε  βάσει νόμου ) , άρα , 5.300 περίπου άτομα σε κάθε βάρδια  αστυνομεύουν όλοι την Ελλάδα

Από αυτά  , τουλάχιστον τα 500 κατά μ.ο ,  κατά την βάρδια τους , ασχολούνται με θέματα που δεν εντάσσονται στην αστυνόμευση ( επιδόσεις δικογράφων , μεταφορές διαφόρων εγγράφων ,  μεταγωγές κ.α .

Αποτέλεσμα ;

Η Ελλάδα αστυνομεύεται στο εσωτερικό της κάθε στιγμή από 4.800 άτομα περίπου τα οποία καλούνται να καλύψουν και τις ανάγκες που δημιούργησαν οι τουλάχιστον 6000 κενές οργανικές θέσεις που δημιουργήθηκαν λόγο μνημονίου .

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι στην πραγματικότητα ( εάν θεωρήσουμε ότι η παρούσα αυτή διαθέσιμη δύναμη των 4.800 ατόμων υπερέβη εαυτόν κατά 50% τουλάχιστον για να ανταπεξέλθει ) ότι 1200 άτομα αστυνομεύουν την Ελλάδα κάθε στιγμή και βρίσκονται « δίπλα στον πολίτη »

Στις αστυνομικές διευθύνσεις της Αιτωλοακαρνανίας για παράδειγμα ,  μετρήσαμε πρόσφατα 26 αστυνομικούς να εκτελούν πραγματική υπηρεσία στο 8αωρο 14:00 – 22:00 .

Να γιατί , έχει αυξηθεί η μικρο-εγκληματικότητα και η εγκληματικότητα , γιατί η μπαχαλάκηδες κάνουν πάρτι με μολότοφ, γιατί ο κάθε ψυχικά ασθενείς βάζει από μία βόμβα για να σπάσει πλάκα ,  γιατί τα τροχαία δεν μειώνονται , γιατί οι απατεώνες δρουν ανενόχλητοι και τόσα άλλα .

Με απλά λόγια . Την ευθύνη για όλα αυτά , έχει αποκλειστικά η Πολιτεία και όχι η αστυνομία και δη , τα σώματα ασφαλείας

Τι θα κάνετε κύριοι ;

Θα συνεχίζεται να έχετε σάκο του μποξ και εξιλαστήρια θύματα αυτούς τους 1200 που κρατούν Θερμοπύλες;

*ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ