“100 άτομα σε κάνουν ότι θέλουν- Μεταξύ των συνεργαζόμενων διευθύνσεων δεν υπάρχει επικοινωνία δεν υπάρχει σαφής σχεδιασμός”

..”πρέπει επιτέλους ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αυτής της απερίγραπτης εικόνας που παρουσιάζει η Αστυνομία”..

“Σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο ΤΣΑΪΡΙΔΗ Θεόδωρο ήμασταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στις δυνάμεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα στο καυτατζόγλειο.
Δυστυχώς αυτά που συνέβησαν και σήμερα είναι τραγελαφικά και πρέπει επιτέλους ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αυτής της απερίγραπτης εικόνας που παρουσιάζει η Αστυνομία.
Όταν σε ένα γήπεδο με 500 φιλάθλους έχεις 8 διμοιρίες, ΟΠΚΕ ασφάλεια στατικές δυνάμεις και 100 άτομα σε κάνουν ότι θέλουν τραυματίζονται συνάδελφοι και πολίτες, σημαίνει ότι μεταξύ των συνεργαζόμενων διευθύνσεων δεν υπάρχει επικοινωνία δεν υπάρχει σαφής σχεδιασμός ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει
Το θέμα είναι ότι για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουμε επεισόδια παρά το γεγονός ότι οι δυνάμεις που διατίθενται είναι υπερβολικές.

Ως συνδικαλιστές δεν είναι δουλειά μας να βρούμε τους υπαίτιους και του σημερινού φιάσκου, αλλά αναμένουμε επιτέλους αλλαγές προς όφελος των συναδέλφων.
Διότι οι συνάδελφοι προσφέρουν τα πάντα και δυστυχώς το “μπράβο” είναι το 424.
Μετά το τέλος μεταβήκαμε άμεσα στην Γενική όπου μεταφέραμε ακριβώς την εικόνα στον Γενικό επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Ο προβληματισμός ήταν διάχυτος αφού ουδείς μπορεί να αντιληφθεί πως με τόσες δυνάμεις συνέβησαν και σήμερα αυτά τα τραγικά περιστατικά.
Προτάσεις έχουμε καταθέσει και αναμένουμε να εισακουστούν

Τέλος, καλή δύναμη σε όλους για τα αυριανά μέτρα. Οι αστυνομικοί του πεζοδρομίου έχουν αποδείξει ότι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων σε αντίθεση με πολλούς άλλους που στα δύσκολα κρύβονται. Και εμείς θα εργαζόμαστε κανονικά από το πρωί στα μέτρα.όποιος συνάδελφος αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα να επικοινωνήσει μαζί μας”.

_________
* Δημήτρης  Παδιώτης, πρώην πρ. Ένωσης  Αστυνομικών Θεσσαλονίκης