ΒΕΡΟΙΑ: Σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ- απανθρακωμένος οδηγός, τρεις νεκροί και τραυματίες

Τροχαιο με νταλίκα και καραμπόλα περίπου 40 οχημάτων στην Εγνατία Οδό. Απανθρακωμένος ο οδηγός αυτοκινήτου,-τουλάχιστον- τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες απεγκλωβισαν τα σωστικά συνεργεία. Αναφορά σε οδηγούς οι οποίοι έχουν παρασυρθεί στα συντρίμμια.

image

Το δυστύχημα σημειώθηκε (05/10-10.30) στον κόμβο μεταξύ Βέροιας και Κουλούρας, στην Εγνατία οδο, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη στο υψός του χωριού Μέση, ενω στο σημείο του οδικού δικτύου εκτελούνται έργα της ΔΕΗ.
Όπως έχει γίνει γνωστό, νταλίκα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένα αυτοκίνητα -λόγω έργων – ακολούθησε η πρόσκρουση διερχόμενος αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, ενώ ακολούθησε η πρόσκρουση και άλλων διερχόμενων αυτοκινήτων, οι οδηγοι των οποίων δεν προλαβαν να αποφύγουν τη σύγκρουση. image

Κλιμάκιο της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβισε απανθρακωμένο τον οδηγό του οχήματος το οποίο προσέκρουσε στη νταλίκα, άλλοι-τουλάχιστον- τρεις επιβαίνοντες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ αναφορές και για επιβαίνοντες οι οποίο δεν έχουν εντοπισθεί, κι έχουν παρασυρθεί στα συντρίμμια των εμπλεκόμενων οχημάτων.
image

Σύμφωνα με την Τροχαία, δεκάδες τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία ενώ αναφορές και σε εγκλωβισμένους.
Η κυκλοφορία στην Εγνατία έχει διακοπεί, για να προσεγγίσουν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, για τα διερχόμενα αυτοκίνητα ή κίνηση διεξάγεται από την παλαιά Εθνική Κοζάνης.