Ζωνιανά: Συμπλοκή με τέσσερα αδέλφια δύο οικογενειών- Δύο αδέλφια τραυματίες, από πυρά και ξυλοδαρμό

Τα μέλη γνωστών οικογενειών λογομάχησαν, και βγάλαν όπλα

Με τραύμα από βολίδα όπλου στη λεκάνη και θλαστικά τραύματα τα δύο αδέλφια ο Λ.Π. 50χρόνων αντίστοιχα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο “Βενιζέλειο” Νοσοκομείο.

Τα μέλη των δύο οικογενειών το βράδυ της Τρίτης (02/06-20.30) στα Ζωνιανά, στην Κρήτη- για ασήμαντη αφορμή- αντιπαρατέθηκαν όταν το αυτοκίνητό του του 50άχρονου κτηνοτρόφου, στους στενούς δρόμους του ορεινού Μυλοποτάμου, διασταυρώθηκε με το αυτοκίνητο δύο νεαρών αδελφών επίσης κτηνοτρόφων. Διαπληκτίστηκαν ενώ κατά τη συμπλοκή, δέχθηκε χτύπημα με κατσούνα στο κεφάλι με τους δράστες να διαφεύγουν. Ο 50άχρονος αδελφός του Λ.Π ενημερώθηκε για το επεισόδιο και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ύστερα από συμπλοκή με τα δύο νεαρά αδέλφια,   δέχθηκε βολίδα όπλου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στη λεκάνη.

Από την αξονική τομογραφία, αναμένεται να γνωματεύσουν οι γιατροί στο αν η βολίδα έχει πλήξει ζωτικά όργανα του 57άχρονου, ενώ διαγνώστηκαν θλαστικά τραύματα στον 50άχρονο και του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα.

Οι Αρχές ερευνούν το αιματηρό επεισόδιο.