Ζεφύρι: Συνελήφθη 60άχρονος για το βιασμό της 22άχρονης

Διακινητής ναρκωτικών, 60άχρονος Ρομά, συνελήφθη για το βιασμό της 22άχρονης στο Ζεφύρι.

Στον Εισαγγελέα μετάγεται ο 60άχρονος Ρομά ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό της 22άχρονης, η οποία είχε εντοπισθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Ο 60άχρονος Ρομά, με ποινικό παρελθόν και τακτοποιημένος ως διακινητής ναρκωτικών, όπως έχει προκύψει κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο σπίτι του, με την νεαρή κοπέλα και το φίλο της  για να τους προμηθεύσει ναρκωτικά.

Το DNA του 60άχρονου ταυτοποιήθηκε στο σώμα και σημεία επαφής της 22άχρονης

Οι  Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής ταυτοποίησαν και προσδιόρισαν τον 60άχρονο μετά από κατάθεση της 22άχρονης, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της, στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Το βράδυ της Πέμπτης (20/01) ελήφθη ολοκληρωμένη κατάθεση απο την 22άχρονη.

Θύμα Επίθεσης_ζεφυρι

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε Στην κατάθεσή της, οτι είχε επισκεφτεί τον 60άχρονο στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο φίλος της – τον οποίο κατονόμασε- αποχώρησε κι έλειψε για περίπου τρεις ώρες, και στην επιστροφή του, η 22άχρονη ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την.. έβγαλαν στο δρόμο. Ο φίλος της ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22άχρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται εντοπίζονται “κενά”, καθώς η 22άχρονη δεν θυμάται λεπτομέρειες, καθώς έχασε την επαφή με το περιβάλλον.

Οι Αστυνομικοί έχουν έρθει σε επαφή με το φίλο της 22άχρονης, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε την κατάθεση της γυναίκας. Παράλληλα, προσήχθη ο 60άχρονος (20/09) το βράδυ, καθώς σε έλεγχο που προηγήθηκε δεν έφερε στην κατοχή του Αστυνομική Ταυτότητα. Με δείγμα DNA που ελήφθη από τον 60άχρονο, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού της 22άχρονης.

Ο 60άχρονος σεσημασμένος, είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό νεαρής τοξικομανούς, και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ έδινε παρόν στο τοπικό ΑΤ.

Σε βάρος του 60άχρονου, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ, η 22άχρονη παραμένει σε νοσηλεία, σε σταθερή κατάσταση. Σε συνεννόηση με το νοσηλευτικό ιατρικό προσωπικό, η κατάσταση υγειας και η ψυχολογία της 22άχρονης, επέτρεψαν και οι Αστυνομικοί έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22άχρονης.